Werken bij OD Solutions Nederland BV

Ben jij onze nieuwe collega?

OD Solutions Nederland BV is een ICT-adviesbedrijf dat gespecialiseerd is in Enterprise Content Management. Onze organisatie bestaat sinds 2008 en zoeken ter uitbreiding van onze dienstverlening nieuwe enthousiaste collega’s met affiniteit voor document management.

AFSTUDEER OPDRACHT

Al ruim 10 jaar is OD Solutions Nederland gespecialiseerd in Enterprise Content Management oplossingen. Nog steeds is het voor bedrijven en organisaties heel belangrijk dat de informatie (documenten, brieven, mails etc.) op een gestructureerde wijze worden gearchiveerd, en dat zal nog wel even zo blijven.

Toch richten wij ons vanuit OD Solutions Nederland op de nieuwste ontwikkelingen om de gearchiveerde informatie ten volle te kunnen benutten. Dit start bij ons al aan de voorkant van het bedrijfsproces door de statische informatie om te zetten naar leesbare data  Middels  “taal technologie”  kunnen wij een document leren begrijpen. Zo kunnen “Sentimenten”, “ Verbanden” worden gelegd maar ook  “Auto classificatie” ,“Anonimiseren” , “Pseudomiseren”worden toegepast.  Het interpreteren van de “Big Data”middels “Taal technologie”valt binnen de noemer Artificial Intelligence.

Deze technologie maakt dat we producten en oplossingen kunnen gaan definiëren om (bedrijfs-) processen te gaan optimaliseren. Inmiddels is er een kant en klare oplossing beschikbaar voor de gemeentelijke markt, maar ook voor de zorg. Vele zijn in ontwikkeling.

Ter verbetering van positionering van onze oplossingen zijn wij op zoek naar een leuke enthousiaste afstudeerder, in de richting marketing en communicatie met affiniteit voor automatisering. Je gaat ons meehelpen met het definiëren van nieuwe oplossingen. Je gaat een positieve bijdrage leveren aan productbranding en het genereren van naamsbekendheid via onze website maar ook via social media.

Taken

 • Branding, positionering
 • Ontwikkelen van brochures
 • Social media
 • Communicatie met de diverse betrokkenen
 • Markt verkenning
 • Bijhouden website, opstellen nieuwsbrieven,;

Wat verwachten wij van jou

We zoeken een enthousiaste, communicatieve en representatieve afstudeerder HBO marketing en communicatie die het een uitdaging vindt om nieuwe hoogwaardige technologie te gaan ombouwen naar customer use-case. Om dit bereiken willen wij dan ook graag een marketing communicatieplan uitgewerkt hebben waarin de nieuwe klant product combinatie beschrijven. In deze analyse zit vanzelfsprekend een SWOT analyse, Marketing doelstellingen en Marketing strategieën waarbij we gebruik willen maken van de bekende marketing instrumenten de vier P’s

Je beschikt over;

 • Enthousiasme
 • Positieve drive;
 • Je bent gestructureerd en planmatig;
 • Je bent overtuigend en assertief;
 • Je beschikt over een probleemoplossend vermogen en bent flexibel;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel
  schriftelijk als mondeling);

Wat bieden wij jou

 Door ons wereldwijde partnership met IBM en Crawford-technologisch  zijn wij in staat om de bovenkant van de Nederlandse markt te bedienen. Enkele voorbeelden zijn, De Belastingdienst , UWV, DUO, Nationale Nederlanden en nog veel meer.

De sfeer is informeel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met deze afstudeeropdracht word je onderdeel van het team en leren wij jou naast kennis te nemen van nieuwe technologieën, hoe een idee om te zetten naar marktverkenning. Daarnaast willen wij leren van jouw inbreng zodat we samen excelleren.

Ben je geïnteresseerd geraakt, dan zijn wij heel nieuwsgierig naar jou.

Je kunt contact opnemen met:

Charel van Ommeren

Ch.vanommeren@od-solutions.nl

06-57313524