Modules

ECM

Ook als uw huidige digitale archief niet voldoet aan de CMIS standaarden, kunnen wij u helpen met het converteren naar een nieuw archief. Onze tools bieden flexibel configuratie mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Invoicing

Als organisatie stuurt u veel informatie, communicatie naar uw relaties. Om deze informatie te bewaren/archiveren is het niet noodzakelijk om deze te printen, en te scannen. Dit proces kan worden geautomatiseerd. Wilt u meer informatie, vernemen wij dit graag.

Capturing

Met Content Manager stelt u zich in staat om  processen te stroomlijnen, informatie en documenten uniform te structureren en op te slaan, en eenvoudig terug te vinden. Met de uniforme client heeft u op kantoor of onderweg altijd de juiste informatie ter beschikking.

Contract Management

In de loop van de jaren zijn er steeds meer bedrijfsprocessen geautomatiseerd, en maken deze deel uit van onze organisaties. Allen met een eigen unieke oplossing voor uw content. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u adviseren en begeleiden in de realisatie van een centraal ECM systeem.

Email

Het invoeren van een ECM systeem kan behoorlijk ingrijpend zijn voor uw personeel en uw organisatie. Middels project management bieden wij u hierin een helpende hand.

HRM

Naast een adviserende rol, bieden onze consultants u ook de helpende hand om uw wensen te laten integreren in uw content management systeem en het maximale te benutten.