Samenwerkingsverband OD Solutions en Crawford Technologies een feit

Tiel, januari 2017

Organisaties en bedrijven dienen met gemak, dat is wat OD Solutions Nederland nastreeft. Als dienstverlener hebben we een jarenlange ervaring op het gebied van digitale archivering. Daarnaast bieden we scan- en capture- toepassingen in de meest brede zin van het woord. Meedenken met de klant en zo tot de beste oplossing voor de klant komen is wat we nastreven.

Digitalisering van bedrijfsgegevens staat hoog op de wensenlijst bij bedrijven en organisaties. Met het invullen van deze wensenlijst is ook naar voren gekomen dat hiermee ook de document creatie en de output van de gearchiveerde informatie steeds belangrijker gaan worden.

Dit is dan ook de reden dat OD Solutions Nederland en Crawford Technologies een partnership hebben gesloten. Net als OD Solutions is Crawford Technologies een advanced business partner van IBM en biedt met Riptide® de mogelijkheid om de output van uw ECM omgeving te beheersen.

Rechtstreeks vanuit uw cliënt applicatie kunt u de benodigde informatie uit uw dossiers verzamelen, samenvoegen en als één nieuw document beschikbaar stellen. Met Riptide® verzamelt u uitlopende documenten voor uitvoer naar print, email, pdf, fax en nog veel meer. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om uw informatie te transformeren naar uniforme standaarden op het gebied van document presentatie maar ook data conversies.

Door het bundelen van de kennis van OD Solutions Nederland en Crawford Technologies bieden wij een sterke en unieke propositie in de markt. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *