BIG Data ZIEN IS BEGRIJPEN

Big Data

Als organisatie beschikken we veelal over verschillende systemen om onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren, u kunt hierbij denken aan onder andere ERP, CRM, HRM, Financiële en Logistieke systemen. Middels koppelingen met relaties neemt de data uitwisseling verder toe, met als gevolg dat de hoeveelheid aan data niet met reguliere database systemen onderhouden kan worden, we spreken dan over Big Data.

Met Business Intelligence hebben we de mogelijkheid om verbanden te leggen met verschillende informatiebronnen, en van hieruit analyses en rapportages te maken. Belangrijk nadeel van deze analyse oplossing is, dat men dient te beschikken over dure datawarehouse systemen, en is de weergave hierdoor niet gebaseerd is op actuele gegevens.

Met onze Report Mining Server (RMS) bieden wij u de mogelijkheid inzicht te krijgen in uw  BIG Data:

Zien is begrijpen.

Met RMS laten wij uw gegevens leven. Het is verbazingwekkend hoe snel je iets begrijpt wanneer je het kunt zien. Met RMS visualisaties brengt je gegevens tot leven. Zie  je patronen, uitschieters en kansen. Doordat we de uw gegevens uit meerdere bronnen raadplegen, heeft u een real-time beeld over de ontwikkelingen binnen uw organisatie.  Wij keren met RMS uw data niet alleen van binnen naar buiten, we leggende juiste verbanden waarmee u kunt accelereren.

Zien is begrijpen.

Zien is begrijpen!! Met RMS laten wij uw gegevens leven. Het is verbazingwekkend hoe snel je iets begrijpt als je het kunt zien. Met de visualisaties van RMS destop laten wij uw data tot leven komen. U ziet, patronen, afwijkingen en kansen. Doordat uw gegevensstromen real-time worden verwerkt ziet u op uw scherm altijd de actuele weergave. We halen uw gegevens uit meerdere bronnen en kijken net als bij een dobbelsteen vanaf iedere kant naar uw data, maar ook nog eens van binnen en buiten

Mooie visualisaties.

Met RMS Desktop selecteert u eerst de data die u wilt onderzoeken vervolgens ontwerpt u in enkele minuten uw eigen visualisaties. Een aangepaste weergave (filters en opties) ontstaat door het slepen en neerzetten van extra functies. Bent u tevreden met het resultaat dan kunt u uw ontwerp met behulp van RMS server veilig delen met alle gebruikers. Het enige wat ze nodig hebben is een webbrowser.

Alle snelheid die u nodig hebt.

Heeft u vragen over de ontwikkeling van uw bedrijf, de omzet etc, dan is de snelheid waarmee u uw data kunt analyseren bepalend om uw concurrenten voor te kunnen blijven. RMS Desktop biedt u de snelle toegang tot uw gegevens inclusief de “Streaming Data”. Door de interactieve visuele presentatie van uw data , kunt veel sneller analyseren . De real-time visualisaties bieden u alle gereedschappen om  optimaal te kunnen  ondernemen en uw concurrenten achter te laten, zodat u als eerste de finish line behaald.

Elk formaat. Elke bron.

Om een volledig beeld te krijgen over uw gegevens, geeft RMS Desktop u  niet alleen toegang over de eenvoudige dingen zoals de databases en datawarehouses.  RMS Desktop biedt u toegang tot de ongestructureerde gegevens die zijn ondergebracht in de talloze PDF-bestanden of Excel-spreadsheets, maar opent ook de deuren naar  informatie die zijn ondergebracht in facturen en HTML-bestanden. Met RMS Modeler een onderdeel van RMS Desktop krijgt u niet alleen toegang krijgen tot verschillende gegevens bronnen maar kunt u deze ook visualiseren.  Gestructureerd en ongestructureerd

REPORT MINING SERVER(RMS)

Statische rapporten omzetten in een schat van business intelligence

Denk aan 2016-12-12-08-13-08-pmalle ongelooflijk waardevolle inlichtingen die zijn begraven in de duizenden of miljoenen documenten die door uw organisatie stromen. Uw Enterprise Content Management (ECM) systeem kan u perfect toegang geven tot deze documenten, maar niet de informatie voor het creëren van een nauwkeurige analyse waarop u uw besluitvorming kunt baseren. Gelukkig beschikken wij over Report Mining Server waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Het is een web gebaseerde analytische oplossing die integreert met bijna alle ECM applicaties zoals IBM Content Manager OnDemand, door RMS in te zetten krijgt u toegang tot de intelligentie die nu nog is opgesloten in uw statische rapporten en documenten. RMS transformeert statische documenten in live-gegevens die u kunt filteren, sorteren en combineren met andere inhoud. Wij maken van uw ECM omgeving een krachtige kennisbron die antwoord geeft op al uw vragen.

Met RMS kun je:
 • UW ECM-systeem transformeren in een business intelligence-oplossing.2016-12-12-08-11-01-pm
 •  Productiviteit verhogen doordat u met één klik bestaande statische rapporten kunt omzetten in bruikbare
  formaten zoals Excel-spreadsheets. Hierdoor hoeft u niet meer handmatig gegevens in te voeren of te knippen en plakken .
 • Eenvoudig ad-hoc rapportages maken over uw live data, en subrapporten,  zonder dure aanvullende
  infrastructurele investeringen.
 • Meer waarde krijgen van bestaande rapporten, rapportagesystemen en document archieven.
 • Kosten verlagen door het elimineren van dure datamarts of magazijnen.
 • Verbeterde analyse met selfservice, ad-hoc analyse,
  onderzoek en het vermogen u controle op processen
  te verbetere
Integratie met:

Met Report Mining Server implementeert u snel en kan eenvoudig worden geïntegreerd met systemen zoals:

 • Datawatch Report Manager
 • IBM Content Manager OnDemand (CMOD)
 • Microsoft SharePoint
 • ViewDirect (ASG-ViewDirect)

Visual Data Discovery

 • Voor gebruikers eenvoudig te maken, aan te passen en te delen.
 • Interactieve ontdekking
 • Filters visualiseren resultaten
 • Snel inzage in actuele datasets zoals afwijkingen en uitschieters

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.