IBM Content Manager OnDemand

Zoekt u de ideale oplossing voor report management, dan adviseren we bij OD Solutions Content Manager OnDemand. Deze software geeft bedrijven en personeel niet alleen de mogelijkheid om geprinte documenten, zoals rapporten, online op te slaan, maar ook om deze te delen onder werknemers. Daarnaast is het de oplossing om documenten te beheren die zijn bij te voegen bij elektronische facturen en betalingen. Met Content Manager OnDemand behoort zoeken naar bijlagen tot de verleden tijd. Al deze informatie is, ongeacht uit welke applicatie of uit welk jaar, op elk moment op elke werkplek beschikbaar. Daarmee speelt IBM in op onder andere flexwerken en het is precies de reden waarom OD Solutions veel voordelen ziet in de oplossing voor ondernemingen. Zo is een document ook in de originele vorm door meerdere werknemers tegelijk te raadplegen. Content Manager OnDemand is volledig applicatieonafhankelijk, zodat uw overzichten en documenten tot in lengte van jaren beschikbaar zijn, ook als u overstapt op een nieuw systeem. Indien gewenst kan Content Manager OnDemand automatisch CD-ROM´s branden, die daarna beschikbaar komen voor distributie naar afgelegen gebieden en offline gebruikers.

Informatie direct uit rapporten kopiëren
Het eveneens door ons aan de Nederlandse en Belgische markt geleverde product OnDemand Capture System van IBM is door ons voor elke specifieke klantsituatie in te richten. De oplossing is in staat tot het opslaan van bijvoorbeeld documenten en XML-berichten. Gebruikers kunnen OnDemand Capture System inzetten voor het direct kopiëren van informatie uit rapporten en documenten om deze in elke gewenste nieuwe opmaak presenteren. U kunt hiermee uw eigen vorm geven aan de gekopieerde data. Bijkomend voordeel is dat uw gebruikers hiermee voor hen begrijpelijke data voorgeschoteld krijgen. Het zoeken naar content in grote documenten en rapporten behoort hiermee tot het verleden. Uiteraard zijn ook de door u gecreëerde kolommen en opmaak in een later stadium weer aan te passen.

Klanten gecontroleerd toegang geven tot informatie
Naast al deze voordelen kan de database van Content Manager OnDemand ook een prominente schakel in uw internetstrategie zijn, bijvoorbeeld door klanten gecontroleerd toegang te bieden tot eigen informatie, of door tussenpersonen en andere relaties online beschikking te geven tot voor hen relevante documenten. Content Manager OnDemand ondersteunt elke organisatie die de uitdaging wil aangaan om productiviteit te verhogen en klantgerichtheid te verbeteren en is daarbij schaalbaar op elk gewenst niveau.

Projecten van OD Solutions worden altijd opgebouwd rondom solide IBM software. In aanvulling daarop en speciaal voor het scannen en importeren van documenten zetten we de imaging-ondersteunende producten van IBM DataCap of 4@ll2B Capture in. Deze zijn volledig geïntegreerd en door IBM ontwikkeld en door OD Solutions aan de lokale marktomstandigheden aangepast. Ze sluiten daardoor naadloos aan op Content Manager OnDemand.