info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Maak informatie toegankelijk

Digitaliseer, automatiseer en vind met gemak

In onze digitale wereld is het cruciaal om snel en efficiënt informatie in documenten te kunnen vinden. Toegankelijke informatie zorgt ervoor dat beslissingen snel genomen kunnen worden, fouten worden verminderd en productiviteit wordt verhoogd. Het waarborgen van deze toegankelijkheid betekent dat iedereen in een organisatie eenvoudig de juiste gegevens kan raadplegen, wat leidt tot betere samenwerking en innovatie. Informatiebeheer is dus niet alleen een technische noodzaak, maar een strategische troef voor succes

Wanneer bezoekers en klanten niet de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben, of hier geen toegang toe hebben, raken ze snel gefrustreerd en haken ze af. Dit leidt tot een verlies aan vertrouwen en gemiste kansen. In een tijdperk waarin gemak en snelheid essentieel zijn, zoeken klanten onmiddellijk naar alternatieven die hun behoeften wel vervullen. Het niet bieden van toegankelijke en vindbare informatie kan dus direct resulteren in een afname van loyaliteit en omzet.

Afbeelding van de PAC die aangeeft dat een document PDFUA is

Afbeelding van de PAC die aangeeft dat een document PDFUA is

Afbeelding van de PAC die aangeeft dat een document PDFUA is

Ik wil hulp met:

Volledige documentcontrole: digitaliseer, maak toegankelijk en vind met gemak

Documentverwerking 2.0 slim, efficiënt en toegankelijk

OPLOSSINGEN BIJ ONZE KLANTEN

DOCUMENT VERWERKING BIJ DE OVERHEID

Digitalisering van de verwerking van miljoenen documenten volgens strikte regels.

OPLOSSING

Ongestructureerde en gestructureerde data worden verwerkt op één platform met een minimale uitval en korte doorlooptijd.

TECHNISCHE (CUSTOMER) SUPPORTAFDELINGEN

Tijdens het klantcontact zoekt een medewerker naar productspecificaties, contracten en garantiedocumenten in diverse databases. Veel documenten zijn opgeslagen in ZIP-files.

OPLOSSING

Customer serviceafdelingen winnen veel tijd na de conversie van alle documenten naar searchable PDF.

VERZEKERAAR

Een internationale verzekeraar maakt online polissen op voor meerdere deelbedrijven. First-time right, flexibiliteit en gebruiksgemak staan voorop.

OPLOSSING

Met onze geïntegreerde software kan zij nu verschillende fontsets, logo’s en een digitale handtekening eenvoudig toevoegen.

HOE WIJ VOOR U WERKEN

KENNIS = KWALITEIT

Kennis is de basis van onze kwaliteit. We zijn kritisch, maar misschien juist daarom dé aangewezen partner voor IBM Datacap en CrawfordTech?

BENUT UW POTENTIEEL

Hoeveel “I”nformatie en “C”ommunicatie krijgt u terug voor de investeringen die u doet in “T”echnologie? Wij helpen u met het ontsluiten van alle informatie in documenten en archieven voor uw medewerkers en klanten.

SAMEN WERKEN
Het gebruik van ICT is mensenwerk, daarom helpen wij uw medewerkers graag goed op weg. Met kennis van zaken, opleidingen en support. Makkelijk als het kan, maar de uitdaging aangaan als het moet.
+
Jaren van ervaring
mln.
aanvragen met zowel gestructureerde data als ongestructureerde data
mln.
documenten voor uitvoering van regelgeving
mln.
dossiers van een klantverzekeraar

Zoeken

How to put PHP in HTML - foreach Example

List of Employees

I am raw html block.
Click edit button to change this html