info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Maak kennis met

Onze oplossingen

OPLOSSINGEN BIJ ONZE KLANTEN

DOCUMENT VERWERKING BIJ DE OVERHEID

Digitalisering van de verwerking van miljoenen documenten volgens strikte regels.

OPLOSSING

Ongestructureerde en gestructureerde data worden verwerkt op één platform met een minimale uitval en korte doorlooptijd.

TECHNISCHE (CUSTOMER) SUPPORTAFDELINGEN

Tijdens het klantcontact zoekt een medewerker naar productspecificaties, contracten en garantiedocumenten in diverse databases. Veel documenten zijn opgeslagen in ZIP-bestanden.

OPLOSSING

Customer serviceafdelingen winnen veel tijd na de conversie van alle documenten naar searchable PDF.

VERZEKERAAR

Een internationale verzekeraar maakt online polissen op voor meerdere deelbedrijven. First-time right, flexibiliteit en gebruiksgemak staan voorop.

OPLOSSING

Met onze geïntegreerde software kan zij nu verschillende fontsets, logo’s en een digitale handtekening eenvoudig toevoegen.

HOE WIJ VOOR U WERKEN

KENNIS = KWALITEIT

Kennis is de basis van onze kwaliteit. We zijn kritisch, maar misschien juist daarom wel dé aangewezen partner voor IBM Datacap en CrawfordTech?

BENUT UW POTENTIEEL

Hoeveel “I”nformatie en “C”ommunicatie krijgt u terug voor de investeringen die u doet in “T”echnologie? Wij helpen u met het ontsluiten van alle informatie in documenten en archieven voor uw medewerkers en klanten.

SAMENWERKEN
De toepassing van ICT is mensenwerk. Daarom helpen wij uw medewerkers graag goed op weg. Met kennis van zaken, opleidingen en support. Uitdagingen gaan wij nooit uit de weg.
+
jaren van ervaring
mln.
aanvragen met zowel gestructureerde data als ongestructureerde data
mln.
documenten voor uitvoering van regelgeving
mln.
dossiers van een klantverzekeraar