info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Transactional

Met deze on-premise applicatie kunt u uw compositiedocumenten geautomatiseerd taggen en toegankelijk maken. Het bevat de GUI-ontwerptool voor het instellen van regels voor het maken van toegankelijke documenten. Overzichten, afschriften, opgaves, etcetcworden gegenereerd in PDF/UA, WCAG PDF, HHS-compatibele PDF of toegankelijke HTML, zodat u al uw klanten van toegankelijke digitale informatie kunt voorzien 

Document types, Automatisering en Integratie

Transactional biedt gebruikers de mogelijkheid om documenten in grote aantallen te exporteren. Denk hierbij aan facturen en formulieren, die systematisch gegenereerd worden tot toegankelijke documenten. Digitale documenten waar persoonlijke informatie in staan kunnen toegankelijk gemaakt worden voor hulpmiddelen van mensen met een beperking.

Doormiddel van deze geautomatiseerde oplossing bespaart u tijd en geld boven manuele handelingen. Het kan in batch modus draaien als onderdeel van het document creatie proces. Of als interactief programma waarbij documenten op afroep toegankelijk kunnen worden gemaakt.

Modules die beschikbaar zijn met Transactional
  • Toegankelijke PDF
    Transactional creëert toegankelijke PDF’s dat voldoen aan de WCAG richtlijnen. Dit kan gedaan worden voordat de documenten worden weggezet in een folder, of dit word gedaan wanneer een document binnen komt en u deze bekijkt. Op die manier blijven documenten toegankelijk die jaren geleden zijn gecreëerd.
  • Toegankelijke HTML bestanden
    Met Transactional kun je het toegankelijke document proces automatiseren en oude transactionele documenten omzetten naar meer toegankelijke HTML dat voor verschillende kanalen en vereisten beschikbaar zullen zijn.
  • Designer
    Een krachtige vol met functionaliteiten gevulde component van Transactional. Designer biedt een grafische user interface om daar de toegankelijkheid in te richten. Dit kan data extractie, document tags toevoegen, alternatieve tekst definities en leesvolgorde voor uw toegankelijke documenten.