info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Over ons

OD-Solutions maakt informatie inzichtelijk

Sinds onze oprichting in 2008 helpen wij organisaties met het digitaliseren en organiseren van documenten en informatie.

Organisaties, systemen en apparaten slaan steeds meer data op en ook steeds vaker in de cloud. Daardoor kunnen gebruikers de informatie die zij voor hun werk nodig steeds moeilijker vinden. Een logische reactie hierop is dat mensen hun documenten willen veiligstellen en lokaal opslaan voor later gebruik. Helaas vergroot dit het probleem nog verder, wij noemen dat het “kwijtbergen” van documenten.

Ondanks het enorme aanbod van document management software moeten medewerkers en klanten vaak nog veel tijd besteden aan het zoeken van documenten. Een ander veelgehoord probleem is dat zoekresultaten niet compleet zijn of verkeerde documenten bevatten. Ook stellen wet- en regelgeving op het gebied van privacy en toegankelijkheid eisen waaraan organisaties nog niet goed kunnen voldoen.

OD-Solutions is gespecialiseerd in dit werkgebied van het “digitaliseren, vinden en gebruiken” van documenten, informatie en data.

We nemen graag de tijd voor uw vraagstelling. We inventariseren de problemen of wensen en bespreken ervaringen van andere organisaties. Uiteraard zijn we u graag van dienst met onze expertise of technologie, maar ons uitgangspunt is dat deze moeten kunnen bijdragen aan de behoefte van uw medewerkers, processen en klanten. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de gekozen oplossing goed functioneert in uw specifieke ICT-landschap en organisatie, hiervoor beschikken onze consultants over de nodige brede ICT kennis.

placeholder vast
placeholder

Wij gaan graag met u in gesprek