info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Over ons

Sinds de oprichting in 2008 is OD-Solutions Nederland BV gedreven om de wirwar van ongestructureerde informatie te temmen. Vanaf het allereerste begin staan onze activiteiten in het teken van het efficiënt verwerken van informatie. U kunt bij ons terecht voor het automatiseren van documentverwerking en documentprocessen.

  • Procesgericht
  • Klangericht

Onze focus ligt op vier kerngebieden te weten:

  1. Pre-process
  2. Anonimiseren
  3. Digitaal toegankelijk maken
  4. Zoeken & Vinden van informatie in documenten.

Naast de implementatie helpen we u uiteraard ook met de integratie van uw bestaande toepassingen met onze nieuwe technologie. Ook verstrekken we advies over de conversie van documentstructuren en archieven. Desgewenst brengen we uw documentprocessen ook in kaart

Kruispunt van Nederlandse regelgeving

Met de opgebouwde expertise in ongestructureerde informatie hebben we ons ook verdiept in de complexe wereld van wet- en regelgeving. In deze tijd stelt de diverse regelgeving in Nederland soms eisen die elkaar in de weg kunnen zitten of zelfs strijdig lijken. Voorbeelden zijn de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Wet Open Overheid (WOO) en de Wet Digitale Toegankelijkheid (WDT) en de Archiefwet. OD-Solutions Nederland is u graag van dienst met concrete adviezen en werkende oplossingen.

Revolutionaire taaltechnologie

Met de jarenlange ervaring op het gebied van Natural Language Processing (NLP) en Natural Language Understanding (NLU) kwam steeds meer het besef dat deze niet volledig aan de behoeften van gebruikers kunnen voldoen. Daarom hebben we enkele jaren geleden onze eigen taaltechnologie ontwikkeld. Deze revolutionaire technologie maakt het mogelijk om de inhoud van ieder document automatisch te analyseren en aan de gebruiker te presenteren, zelfs in zeer grote archieven. Dit automatische proces levert de gebruiker precies de informatie waarnaar is gezocht plús de informatie die nog onbekend was maar wel relevant. Gebruikers zijn nu in staat om zeer snel contextueel en associatief te zoeken in grote archieven of repositories en specifieke informatie te vinden (de naald in de hooiberg), met de herleidbaarheid van informatie als leidraad.

Stop Kwijtbergen

Digitale toegankelijkheid

Terwijl organisaties zich steeds meer richten op het toegankelijk maken van websites en apps onder invloed van de WDT, heeft OD-Solutions Nederland haar focus verlegd naar het toegankelijk maken van documenten. Met de voltooiing van de taaltechnologiemodule werd de basis gelegd voor het innovatieve platform 4@LL2B (spreek uit als “For All To Be”).

Geen zoekwoorden maar vraagzinnen

Met onze expertise op de gebieden pre-process, taaltechnologie, anonimiseren en digitale toegankelijkheid maakt OD-Solutions Nederland informatie inzichtelijker dan ooit.

Aangevuld met kunstmatige intelligentie (AI) stelt het u in staat om archieven en dossiers te doorzoeken op een manier die tot voor kort ondenkbaar was. In plaats van de traditionele zoekwoorden welke leiden tot een ellenlange “histlist” van documenten, stelt u nu uw vraag als een verlengstuk van uw gedachte. Of het nu gaat om digitale teksten, gescande PDF’s of handgeschreven (historische) documenten, OD-Solutions Nederland vindt informatie die anders verborgen zou blijven.

Kortom, OD-Solutions Nederland BV staat synoniem voor innovatie, deskundigheid en compliance, en biedt een baanbrekende oplossing die de grenzen van traditioneel documentbeheer overstijgt. Met onze geavanceerde technologie banen we voor u een pad naar een toekomst waarin informatie niet alleen toegankelijk is, maar ook werkelijk begrijpelijk.