info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Maak informatie inzichtelijk

Pre-proces is onderdeel van ons platform 4@LL2B en eigenlijk vaak eerste halte in het proces van documentverwerking, namelijk voorbewerking. Een document, handgeschreven of getyped, moet machinaal leesbaar zijn en in het juiste format staan voordat er bijvoorbeeld ‘privacy detectie’ of ‘zoeken en vinden’ over kan worden uitgevoerd.

 • Alle oplossingen zijn gemaakt voor bulk

Daarnaast bieden we krachtige tools voor het anonimiseren van PII, zowel automatisch als handmatig. Met ons platform kunnen gebruikers vertrouwelijke informatie veilig maken door PII te vervangen of te verwijderen, waardoor gegevensbescherming wordt versterkt en de naleving van privacyregelgeving wordt vereenvoudigd.”

De privacy-pijler van ons platform staat garant voor robuuste privacybescherming, waarbij detectie en anonimisering van PII naadloos samenkomen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen.

Optical Character Recognition(OCR)

Ontdek de kracht van Optical Character Recognition (OCR) en transformeer uw documentverwerking. Met OCR-technologie kunt u moeiteloos gedrukte tekst omzetten naar digitale formaten, waardoor handgeschreven of getypte documenten snel en nauwkeurig kunnen worden geanalyseerd. Verhoog de efficiëntie van uw workflows, verbeter de nauwkeurigheid van gegevensinvoer en bespaar kostbare tijd en middelen. Met OCR kunt u zich concentreren op waar het echt om draait: het benutten van waardevolle informatie en het bereiken van uw doelen. Ontdek vandaag nog de grenzeloze mogelijkheden van OCR en geef uw bedrijf een voorsprong in de digitale revolutie

De voordelen

Bulk hoeveelheden

Deze oplossing is gemaakt om kilometers archief te verwerken.

Razend snel

Met de snelheid van 2 pagina’s per seconde  zul je niet land op deze tool hoeven te wachten.

Naadloze integratie

Integreer onze OCR-technologie naadloos in je bestaande systemen en processen. Verbeter de efficiëntie van je bedrijf door routinetaken te automatiseren en de productiviteit te verhogen.

Doorzoekbaarheid

Door OCR is een document machinaal leesbaar en kunnen bijvoorbeeld oplossingen uit de module ‘Privacy’ en ‘Zoeken en Vinden’ worden toegepast.

Waarom OCR?

Betreed de toekomst van documentbeheer met onze krachtige OCR-oplossingen, speciaal ontworpen voor gedigitaliseerde documenten. Onze geavanceerde software biedt snelle en nauwkeurige omzetting van gedrukte tekst naar digitale formaten, waardoor zelfs de meest complexe documenten moeiteloos worden verwerkt. De naadloze integratie met bestaande systemen en processen zorgt voor een soepele workflow zonder onderbreking. Met ondersteuning voor verschillende talen en lettertypen, maakt onze OCR-software documenten van over de hele wereld gemakkelijk doorzoekbaar. Verbeter de toegankelijkheid en productiviteit van je team, terwijl je tegelijkertijd kosten bespaart door papieren documenten te digitaliseren. Optimaliseer jouw documentbeheer vandaag nog met onze OCR-oplossingen.

Wij verwerken bulk

Converteren

Verken de mogelijkheden van documentconversie en transformeer uw informatiebeheer naar een hoger niveau. Documentconversie stelt u in staat om diverse bestandsindelingen naadloos om te zetten naar digitale formaten. Bulkhoeveelheden zijn onze specialiteit.

Standaard conversies

PDF

Converteren naar PDF, en met deze uitbreiding

PDF

Converteren naar PDF, en met deze uitbreiding

MS Office

*.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pptx. *.ppt, *.vsd, *.vsdx

Open Document

*.odt, *.ods, *.odp

Email

*.eml, *.mbox, *.msg, *.pst

Overig

*.fb2, *.epub, *.xps, *.djvu, *.djv, *.warc

Specifiek vraagstuk?

Wilt u een conversie uitvoeren maar ziet u het bestandstype hier links niet staan? Neem dan contact op, wij hebben onze standaardconversies links weergegeven maar wij zijn in staat vele andersoortige documententypen te converteren.

Wij doen dit op bulk niveau, het overzetten van (verouderde) databases, documenten klaar maken voor de invoer in een nieuw systeem, archieven omzetten en meer.

Handschriftherkenning

Ontdek de revolutie van handschriftherkenning en zet uw bedrijf op weg naar een slimmere, efficiëntere toekomst. Met onze geavanceerde handschriftherkenningsoplossingen kunt u moeiteloos handgeschreven tekst omzetten naar digitale formaten, waardoor u waardevolle tijd en middelen bespaart.

Stap af van tijdrovende, foutgevoelige processen en laat technologie voor u werken. Of het nu gaat om het digitaliseren van archiefmappen vol met handgeschreven aantekeningen, het verwerken van papieren formulieren of het omzetten van handgeschreven notities naar doorzoekbare digitale tekst – onze handschriftherkenningsoplossingen zijn uw sleutel tot succes.

Profiteer van ongeëvenaarde nauwkeurigheid en snelheid, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is

De voordelen

Efficiënt

Handgeschreven teksten zijn na handschriftherkenning digitaal doorzoekbaar.

Toegankelijk

Met name oudere documenten zijn beter toegankelijk.

Bevragen

Met 4@LL2B vraag en antwoord zijn uw handgeschreven archieven bevraagbaar.

Waarom handschriftherkenning?

Nog niet zo heel lang geleden werden documenten handgeschreven. Het doorzoeken van dergelijke documenten was en is erg tijdrovend. Om deze reden is handschriftherkenning een belangrijke technologie om handgeschreven teksten om te zetten in digitale tekst.  Dit heeft verschillende toepassingen, zoals het digitaliseren van oude documenten, het automatiseren van gegevensinvoer en het verbeteren van de toegankelijkheid van informatie voor mensen met beperkingen. Het helpt ook bij het maken van efficiënte zoekopdrachten in handgeschreven documenten en het verbeteren van de precisie van vertaal- en transcriptiesoftware. Na transcriptie kan taalengine van 4@LL2B gebruikt worden om deze teksten te bevragen en te doorzoeken.

Doorzoeken van uw handgeschreven archief

Vraag een gratis Demo aan

  Gebruik AUB geen URL adres met uw bericht, anders deze wordt gezien als spam.

  Veel gestelde vragen

  Ja de handschriftherkenning herkent handschriften vanaf circa 1500

  PERSONALISATIE

  Wij denken graag met uw mee voor een oplossing op maat