info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Maak informatie inzichtelijk

Pre-proces is onderdeel van ons platform 4@LL2B. Doorgaans is dit de eerste halte in het proces van documentverwerking, waar de voorbewerking plaatsvindt. Een document, handgeschreven of getypt, moet machinaal leesbaar zijn en in het juiste format staan voordat er bijvoorbeeld privacydetectie over kan worden uitgevoerd.

 • Alle oplossingen zijn ingericht op bulkverwerking

Daarnaast bieden we krachtige tools voor het anonimiseren van persoonsgegevens, zowel automatisch als handmatig. Met ons platform kunnen gebruikers vertrouwelijke informatie veilig maken door gevoelige informatie te vervangen of te verwijderen, waardoor gegevensbescherming wordt versterkt en de naleving van privacyregelgeving wordt vereenvoudigd.

De privacypijler van ons platform staat garant voor robuuste privacybescherming, waarbij detectie en anonimisering van persoonsgegevens naadloos samenkomen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van informatie te waarborgen.

Optical Character Recognition (OCR)

Ontdek de kracht van Optical Character Recognition (OCR) en transformeer uw documentverwerking. Met OCR-technologie kunt u moeiteloos gedrukte tekst omzetten naar digitale formaten, waardoor handgeschreven of getypte documenten snel en nauwkeurig kunnen worden geanalyseerd. Verhoog de efficiëntie van uw workflows, verbeter de nauwkeurigheid van gegevensinvoer en bespaar kostbare tijd en middelen. Met OCR kunt u zich concentreren op waar het echt om draait: het benutten van waardevolle informatie en het bereiken van uw doelen. Ontdek vandaag nog de ruime mogelijkheden van OCR en geef uw bedrijf een voorsprong in de digitale revolutie.

De voordelen

Bulk hoeveelheden

Deze oplossing is gemaakt om kilometers archief te verwerken.

Razendsnel

Met een snelheid van ruim 2 pagina’s per seconde, zult u niet lang op deze tool hoeven te wachten.

Naadloze integratie

Integreer onze OCR-technologie naadloos in uw bestaande systemen en processen. Verbeter de efficiëntie van uw bedrijf door routinetaken te automatiseren en de productiviteit te verhogen.

Doorzoekbaarheid

Dankzij OCR, die een document machinaal leesbaar maakt, kunnen oplossingen uit andere modules zoals ‘Privacy’ en ‘Zoeken en Vinden’ erop worden toegepast.

Waarom OCR?

Betreed de toekomst van documentbeheer met onze krachtige OCR-oplossingen, speciaal ontworpen voor gedigitaliseerde documenten. Onze geavanceerde software biedt snelle en nauwkeurige omzetting van gedrukte tekst naar digitale formaten. De naadloze integratie met bestaande systemen en processen zorgt voor een soepele workflow zonder onderbreking. Met ondersteuning voor verschillende talen en lettertypen, maakt onze OCR-software documenten van over de hele wereld gemakkelijk doorzoekbaar. Verbeter de toegankelijkheid en productiviteit van uw team, terwijl u tegelijkertijd kosten bespaart door papieren documenten te digitaliseren. Optimaliseer uw documentbeheer vandaag nog met onze OCR-oplossingen.

Wij verwerken in bulk

Converteren

Verken de mogelijkheden van documentconversie en transformeer uw informatiebeheer naar een hoger niveau. Documentconversie stelt u in staat om diverse bestandsindelingen naadloos om te zetten naar digitale formaten. Bulkhoeveelheden zijn onze specialiteit.

Standaard conversies

PDF

Converteren naar PDF.

MS Office

*.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pptx. *.ppt, *.vsd, *.vsdx

Open Document

*.odt, *.ods, *.odp

Email

*.eml, *.mbox, *.msg, *.pst

Overig

*.fb2, *.epub, *.xps, *.djvu, *.djv, *.warc

Specifiek vraagstuk?

Wilt u een conversie uitvoeren maar ziet u het gewenste bestandstype hier links niet staan? Neem dan contact op, wij hebben onze standaardconversies links weergegeven maar zijn daarnaast in staat om ook andersoortige documententypen te converteren.

Wij doen dit op bulkniveau: het overzetten van (verouderde) databases, documenten klaarmaken voor de invoer in een nieuw systeem, archieven omzetten en meer. Lees hier meer over conversie

Handschriftherkenning

Ontdek de revolutie van handschriftherkenning en breng uw bedrijf een stap dichter bij een slimmere, efficiëntere toekomst. Met onze geavanceerde handschriftherkenningsoplossingen kunt u moeiteloos handgeschreven tekst omzetten naar digitale formaten, waardoor u waardevolle tijd en middelen bespaart.

Stap af van tijdrovende, foutgevoelige processen en laat technologie voor u werken. Of het nu gaat om het digitaliseren van archiefmappen vol met handgeschreven aantekeningen, het verwerken van papieren formulieren of het omzetten van handgeschreven notities naar doorzoekbare digitale tekst – onze handschriftherkenningsoplossingen zijn uw sleutel tot succes.

Profiteer van ongeëvenaarde nauwkeurigheid en snelheid, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

De voordelen

Efficiënt

Handgeschreven teksten zijn na handschriftherkenning digitaal doorzoekbaar.

Digitaal Toegankelijk

De digitale toegankelijkheid van met name oudere documenten wordt enorm vergroot.

Bevragen

Met 4@LL2B Vraag en Antwoord zijn uw handgeschreven archieven bevraagbaar.

Waarom handschriftherkenning?

Het is eigenlijk maar zo kort geleden dat álle documenten nog met de hand geschreven werden. Het doorzoeken van dergelijke documenten was (en is) een tijdrovende klus. Om deze reden is handschriftherkenning, die handgeschreven teksten automatisch omzet in digitale tekst, een belangrijke technologie. Het is een technologie met verschillende toepassingen, waaronder digitalisering van oude documenten, automatisering van gegevensinvoer en verbetering van de toegankelijkheid van informatie voor mensen met een beperking. Daarnaast helpt handschriftherkenning bij het verbeteren van de precisie van vertaal- en transcriptiesoftware en bij het beantwoorden van zoekvragen over handgeschreven documenten. De taalengine van 4@LL2B kan voor dat tweede gebruikt worden.

Doorzoeken van uw handgeschreven archief

Vraag een gratis demo aan

  Gebruik AUB geen URL adres met uw bericht, anders deze wordt gezien als spam.

  Veelgestelde vragen

  Ja, onze oplossing voor handschriftherkenning herkent handschriften vanaf circa 1500.

  PERSONALISATIE

  Wij denken graag met u mee over een oplossing op maat.