info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Om organisatie te helpen bij het structureren van de groeiende hoeveelheid aan met name ongestructureerde informatie, heeft OD-Solutions Nederland het platform 4@LL2B ontwikkeld. We kunnen stellen dat: “Ieder proces start met een document” . Het kan zijn een telefoonnotie, een mail, een brief en nog veel meer.  Maar het bericht koppelen aan een actie is in sommige gevallen een tijdrovende taak.

Met 4@LL2B biedt OD-Solutions Nederland BV een platform dat bedrijven helpt hier structuur in aan te brengen.

Ons platform is gebaseerd op vier essentiële uitgangspunten:

Pre-proces

De naam zegt het al. Om documenten als onderdeel van de digitalisering te zien, moeten ze hiervoor geschikt gemaakt worden.  Een voorbeeld kan zijn, dat een gescand document omgezet wordt naar leesbare tekst door middel van Optical Character Recognition (OCR). Een ander voorbeeld is het omzetten van bestandsformaten naar een universeel formaat.

Klik hier voor Pre-process

Zoek en Vind

Wanneer informatie is opgeslagen of gearchiveerd dan wilt u natuurlijk die ook snel terug kunnen vinden. Het zoeken van documenten gebeurt traditioneel met zoekwoorden. Helaas zeggen deze zoekwoorden niet veel over de inhoud van het document. Het resultaat van zoeken met Google of een DMS is dan ook een lange lijst met documenten waar deze woorden in voorkomen.

Met 4@LL2B gaat dat anders. Wij maken gebruik van onze eigen taaltechnologie en A.I. De taaltechnologie zorgt dat de computer de inhoud van documenten razendsnel “begrijpt”. Zo kunnen relevante documenten voor u alvast gefilterd. Daardoor is het zoekresultaat heel precies en kort. U hoeft dus niet langer alle mogelijke documenten door te lezen. Met onze A.I. kunt u uw archieven doorzoeken met complete vragen zoals u die aan een mens zou stellen. 4@LL2B Zoek & Vind analyseert alle documenten en geeft u het juiste antwoord. Bovendien ziet u meteen het citaat waar het antwoord in werd gevonden.

Klik hier voor Zoek en Vind

Maak informatie inzichtelijk

Privacy

Archieven en dossiers staan boordevol informatie en bevatten in de meeste gevallen ook persoonsgegevens. Dit wordt Persoonlijk Identificeerbare Informatie genoemd, afgekort tot P.I.I. Voorbeelden zijn namen, adressen, geboortedatums, burger servicenummers en nog veel meer. Het kost enorm veel werk om deze gegevens handmatig te zoeken in documenten en vervolgens te anonimiseren. Met 4@LL2B Privacy kunt u complete proces automatiseren.

Lees meer over Privacy

Digitale toegankelijkheid

Waar in het verleden mensen met vragen naar een bank, gemeente of andere instantie konden gaan, is dit met de digitalisering niet meer mogelijk. Heel veel handelingen gebeuren online. Voor mensen die leven met een functionele beperking is dit een uitdaging. Voorbeelden van beperkingen zijn dat iemand leeft met een vermindering of ontbreken van zicht, gehoor, kennis en begrip of het fysiek kunnen bedienen van apparatuur. Het zoeken en vinden van informatie in documenten en op websites is dan een ware uitdaging en misschien een onmogelijke opgave.

Daarom zijn overheden en bedrijven verplicht om informatie digitaal toegankelijk aan te bieden. Het toegankelijk maken van bestaande en alle nieuwe documenten is natuurlijk een enorme opgave. Met 4@LL2B digi-toegankelijk kunt u grote delen van het werk automatiseren.

Lees meer over Digi-toegankelijkheid

De Toekomst van Gestroomlijnd Informatiebeheer

U kunt 4@LL2B gebruiken voor één van de bovenstaande applicaties of een combinatie van meerdere applicaties. Ons platform is de oplossing voor het stroomlijnen van het beheer en de verwerking van al uw informatie.

Dankzij de innovatie en prestaties van onze software verstevigt u de grip op uw informatie. Daardoor kunt u zich concentreren op de groei en het succes van uw organisatie.

Welkom bij de toekomst van informatiebeheer, welkom bij OD-Solutions Nederland B.V.!