info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Transformeer je Business

Transformeer je Business, je kunt meer automatiseren dan je denkt! Hoe hou je grip op de wildgroei aan data en content? OD-Solutions vertelt hierover op 30 juni op het Transformeer Je Business Event in de Jaarbeurs Utrecht tussen 8.30 en 16.00 uur.

Werken bij OD-Solutions Nederland B.V.

Ben jij die enthousiaste ICT-er, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bij OD Solutions Nederland zijn we altijd op zoek naar ambitieuze en getalenteerde collega’s ter uitbreiding van ons team. Nieuwsgierig?? Bel of mail en we maken graag kennis tijdens een kopje koffie of thee.

Toegankelijke Word en PDF documenten - Deel 1, Introductie

Het toegankelijk maken van een Word- en PDF-document vereist kennis en kost veel tijd. Veel mensen vinden dit complex. De oplossing? Met WeCo voor Word maak je snel toegankelijke Word- en PDF-documenten. Kijk, lees of luister hier naar een korte indruk van de werking van WeCo!

Toegankelijke Word en PDF documenten - deel 2, Automatische controle

In Word kun je automatisch controleren of je document toegankelijk is. Dit is echter geen garantie voor een toegankelijke PDF. Het zegt ook niets over de inhoud van bijvoorbeeld de alt-tekst. De WeCo Word Add-in helpt je met deze valkuilen voor een goed toegankelijk Word en PDFUA-document. Kijk, lees of luister hier naar een korte indruk van de werking van WeCo.

Toegankelijke Word en PDF documenten - deel 3, de Wizard

Hoe complexer een document, hoe meer werk het kost om het digitaal toegankelijk te maken. Daarom heeft de WeCo Word Add-in een superhandige Wizard. Hiermee maak je snel een toegankelijk Word document en meteen een PDFUA! Kijk, lees of luister hier naar een korte indruk van de werking van WeCo.

Toegankelijke Word en PDF documenten - deel 4, Huisstijl

De huisstijl is de identiteit van jouw organisatie in digitale documenten. Maar hoe combineer je dat met digitale toegankelijkheid? In de Weco Word Add-in kun je de huisstijlregels automatisch instellen en controleren. Kijk, lees of luister hier naar een korte indruk van de werking van WeCo.

Toegankelijke Word en PDF documenten - deel 5, Paragraafkoppen

Iedereen gebruikt ze, maar sta je er wel eens bij stil? Paragraafkoppen in een document zijn cruciaal voor digitale toegankelijkheid. Met de Weco Word Add-in gebruik en controleer je gemakkelijk de juiste koppen én huisstijlregels. Kijk, lees of luister hier naar een korte indruk van de werking van WeCo.

Toegankelijke Word en PDF documenten - deel 6, Tabellen

Hoe maak je een toegankelijke tabel voor een toegankelijk Word document en PDFUA? Met de WeCo Word Add-in doe je dat met één druk op de knop. Kijk, lees of luister hier naar een korte indruk van de werking van WeCo.

Toegankelijke Word en PDF documenten - deel 7, Afbeeldingen

Met alt-tekst maak je een afbeelding toegankelijk door deze duidelijk te beschrijven. Maar ook door te beschrijven wat je met dit plaatje wilt zeggen. Het is dus belangrijk dat je alle afbeeldingen beschrijft. Maar hoe behoud je het overzicht over al die afbeeldingen en over de digitale toegankelijkheid van je document?
Kijk, lees of luister hier naar een korte indruk van de werking van WeCo de Word Add-in voor toegankelijke Word en PDF documenten.

Toegankelijke Word en PDF documenten - deel 8, hyperlinks

Met een hyperlink kun je in een document verwijzen naar andere informatie. Maar hoe zorg je dat de lezer het doel van jouw link begrijpt? WeCo neemt je automatisch mee langs alle hyperlinks zodat je eventuele fouten zult opmerken. Kijk, lees of luister hier naar een korte indruk van de werking van WeCo.

Toegankelijke Word en PDF documenten - deel 9, kleur en contrast

Het gebrek aan kleurcontrast is voor een grote groep mensen een probleem. Hoe weet je of een kleur en contrast toegankelijk is volgens de AA en AAA standaards? Kijk, lees of luister hier naar een korte indruk van de werking van WeCo.

Introductiefilm OD-Solutions Nederland B.V.

Capturing, Gestructureerde informatie, Ongestructureerde informatie, Content, AI, Taaltechnolgie, NLP, NLU en hyperautomation zijn enkele van de buzz words die bij vakgenoten een belletje doen rinkelen. Maar uitleggen wat je doet, en wat je voor een bedrijf kunt betekenen blijkt iedere keer weer een uitdaging. Geregeld oefenen wij dan ook onze elevator pitch waarbij wij weinig tot geen technische termen gebruiken, met als doel het voor iedereen begrijpend uit te leggen.

Bezoekers aan onze website kunnen wij niet persoonlijk toespreken. Daarom hebben wij een korte introductiefilm met animatie gemaakt die deze uitleg overneemt. Wij hopen dat we hierin zijn geslaagd.

Doe Maar Duurzaam

Zaterdag 31 oktober 2020 was OD-Solutions te zien bij Doe maar duurzaam van RTLZ waarin OD-Solutions vertelt over haar oplossingen. Het capturen van ongestructureerde informatie en middels taaltechnologie inzicht geeft in uw informatie. Ook leggen wij uit wat “stop kwijtbergen” betekent voor uw organisatie.

Dit is de volledige reportage

In this weekly report of RTL Business Television, OD-Solutions talk about sustainable ICT and AI. Around 85% of documents contain unstructured information, which makes it very difficult to search & find any documents you need. OD-Solutions have a solution for this problem, involving natural language understanding (NLU).

This is the full report.

Doe Maar Duurzaam

Zaterdag 31 oktober 2020 was OD-Solutions te zien bij Doe maar duurzaam van RTLZ waarin OD-Solutions vertelt over haar oplossingen. Het capturen van ongestructureerde informatie en middels taaltechnologie inzicht geeft in uw informatie. Ook leggen wij uit wat “stop kwijtbergen” betekent voor uw organisatie.

Dit is de teaser

Crawford Technologies

250.000 Nederlanders zijn blind of slechtziend: informatie is voor hen niet of moeilijk toegankelijk. Ruim 85% van deze mensen is ouder dan 50 jaar en één op de drie mensen van ouder dan 65 jaar is visueel beperkt. Wat betekent dit voor úw klanten? Zijn uw documenten toegankelijk voor deze groeiende groep klanten? OD-Solutions werkt samen met Crawford Technologies om uw documenten toegankelijk te maken.

Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid 2019

De Wet Digitale Overheid stelt eisen aan de toegankelijkheid van haar digitale informatie voor alle burgers.
Tijdens de NCDT presenteerde OD-Solutions haar oplossingen voor digitale toegankelijkheid van documenten.

Toegankelijke documenten Gemeente Amsterdam

Charles de Laet Interview met Ton Wallast van de Gemeente Amsterdam over toegankelijkheid van documenten.

IBM Datacap

Gedigitaliseerde workflow en Online klantcontacten verbeteren uw Dienstverlening.
Maar wat als een klant online aanvullende informatie moet uploaden zoals een polis of loonstrook?
OD-Solutions integreert de informatie uit online klantcontacten met de processen in uw backoffice.

OD-Solutions Animatie

Door de voortdurende digitalisering worstelen veel organisaties met “Kwijtbergen”. Circa 85% van de informatie is ongestructureerd opgeslagen en moeilijk vindbaar.OD-Solutions maakt deze informatie inzichtelijk en toegankelijk met taaltechnologie.Dit opent de weg voor uw digitale dienstverlening, privacy, accessibility en hyperautomation.