info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Introductiefilm OD-Solutions Nederland B.V.

Capturing, Gestructureerde informatie, Ongestructureerde informatie, Content, AI, Taaltechnolgie, NLP, NLU en hyperautomation zijn enkele van de buzz words die bij vakgenoten een belletje doen rinkelen. Maar uitleggen wat je doet, en wat je voor een bedrijf kunt betekenen blijkt iedere keer weer een uitdaging. Geregeld oefenen wij dan ook onze elevator pitch waarbij wij weinig tot geen technische termen gebruiken, met als doel het voor iedereen begrijpend uit te leggen.

Bezoekers aan onze website kunnen wij niet persoonlijk toespreken. Daarom hebben wij een korte introductiefilm met animatie gemaakt die deze uitleg overneemt. Wij hopen dat we hierin zijn geslaagd.

Doe Maar Duurzaam

Zaterdag 31 oktober 2020 was OD-Solutions te zien bij Doe maar duurzaam van RTLZ waarin OD-Solutions vertelt over haar oplossingen. Het capturen van ongestructureerde informatie en middels taaltechnologie inzicht geeft in uw informatie. Ook leggen wij uit wat “stop kwijtbergen” betekent voor uw organisatie.

Dit is de volledige reportage

In this weekly report of RTL Business Television, OD-Solutions talk about sustainable ICT and AI. Around 85% of documents contain unstructured information, which makes it very difficult to search & find any documents you need. OD-Solutions have a solution for this problem, involving natural language understanding (NLU).

This is the full report.

Doe Maar Duurzaam

Zaterdag 31 oktober 2020 was OD-Solutions te zien bij Doe maar duurzaam van RTLZ waarin OD-Solutions vertelt over haar oplossingen. Het capturen van ongestructureerde informatie en middels taaltechnologie inzicht geeft in uw informatie. Ook leggen wij uit wat “stop kwijtbergen” betekent voor uw organisatie.

Dit is de teaser

Crawford Technologies

250.000 Nederlanders zijn blind of slechtziend: informatie is voor hen niet of moeilijk toegankelijk. Ruim 85% van deze mensen is ouder dan 50 jaar en één op de drie mensen van ouder dan 65 jaar is visueel beperkt. Wat betekent dit voor úw klanten? Zijn uw documenten toegankelijk voor deze groeiende groep klanten? OD-Solutions werkt samen met Crawford Technologies om uw documenten toegankelijk te maken.

Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid 2019

De Wet Digitale Overheid stelt eisen aan de toegankelijkheid van haar digitale informatie voor alle burgers.
Tijdens de NCDT presenteerde OD-Solutions haar oplossingen voor digitale toegankelijkheid van documenten.

Toegankelijke documenten Gemeente Amsterdam

Charles de Laet Interview met Ton Wallast van de Gemeente Amsterdam over toegankelijkheid van documenten.

IBM Datacap

Gedigitaliseerde workflow en Online klantcontacten verbeteren uw Dienstverlening.
Maar wat als een klant online aanvullende informatie moet uploaden zoals een polis of loonstrook?
OD-Solutions integreert de informatie uit online klantcontacten met de processen in uw backoffice.

OD-Solutions Animatie

Door de voortdurende digitalisering worstelen veel organisaties met “Kwijtbergen”. Circa 85% van de informatie is ongestructureerd opgeslagen en moeilijk vindbaar.OD-Solutions maakt deze informatie inzichtelijk en toegankelijk met taaltechnologie.Dit opent de weg voor uw digitale dienstverlening, privacy, accessibility en hyperautomation.