info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Kom je ook werken bij OD-Solutions Nederland B.V.?

Heb je enig idee hoeveel data er wereldwijd word gegenereerd? Zo komt er iedere seconde 1 uur aan YouTube video bij, versturen we 140 miljoen tweets per dag en verwerkt Google alleen al 100 miljard zoekopdrachten per maand.

Organisaties kampen daardoor met een enorme toename aan informatie. Het opslaan, beheren en vinden van data is voor hen een groot probleem. Wij van OD Solutions Nederland BV bieden de helpende hand om het “ kwijtbergen “ van deze informatie (data en documenten) tegen te gaan.

De wederopstand van de stoffige Archivaris

Nog niet zo heel lang geleden zorgde een archiefmedewerker ervoor dat alle dossier geordend werden opgeslagen. Had iemand informatie nodig, kon je het dossier uit het archief lichten, werkte je bij een groot bedrijf dan kreeg je dit via de interne post aangeleverd.

Voor de huidige generatie is dit niet meer denkbaar, immers alle informatie is digitaal beschikbaar. We spreken over workflow, business processen, data en artificial intelligence (AI), als verzamelnaam ook bekend als Enterprise Content Management (ECM).

De stoffige archivaris is geëvolueerd naar de spil van de organisatie.

Afbeelding kantoor OD-Solutions

Wat doet OD-Solutions?

Vanaf de oprichting in 2008 is OD Solutions uitgegroeid tot een vertrouwde en bekende naam in de Enterprise Content Management wereld. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de best geschikte oplossing voor ieder vraagstuk. Wij werken met passie voor ICT en documenten.

“Moeilijk” en “het kan niet”? Dat komt in ons woordenboek niet voor. Wij gaan voor het beste resultaat en vinden vertrouwen, kennisdelen en plezier maken belangrijk. Bij OD Solutions vertrouwen we op elkaars vaardigheden en krijg je de vrijheid om je werk optimaal uit te voeren.

Digitalisering is er bepaald niet alleen voor ICT, want het hele maatschappelijk leven digitaliseert. We nemen afscheid van geijkte patronen en staan voor kansen, ontwikkelingen en innovatie. OD-Solutions ontwikkelt technologie waarmee digitale documenten bruikbaar en toegankelijk zijn voor iedereen, óók voor mensen met een functiebeperking. Dat wil zeggen wie niet (goed) kan zien, horen, of een lichamelijke of geestelijke beperking heeft.

Dit is een perfecte tijd voor wie het beste uit zichzelf wil halen. Voor wie wil bouwen aan vernieuwing in Information Management, AI & taaltechnologie. Én voor wie wil werken aan IT met een maatschappelijk doel. Heb jij kennis van ICT en ervaring met digitalisering? Kom dan eens vrijblijvend praten met een van onze collega’s.

Wij denken als organisatie liever niet in hokjes, dus voldoe je misschien niet aan alle eisen van de openstaande vacatures vinden wij het toch interessant om eens kennis met je te maken. Bel voor een afspraak op ons kantoor in Waardenburg. Tot ziens!