info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Werken bij

Kom jij ook werken bij OD-Solutions?

Heb je enig idee hoeveel data er wereldwijd word gegenereerd? Zo komt er iedere seconde 1 uur aan YouTube video bij, versturen we 140 miljoen tweets per dag en verwerkt Google alleen al 100 miljard zoekopdrachten per maand.

Organisaties kampen daardoor met een enorme toename aan informatie. Het opslaan, beheren en vinden van data is voor hen een groot probleem. Wij van OD Solutions Nederland BV bieden de helpende hand om het “ kwijtbergen “ van deze informatie (data en documenten) tegen te gaan.

De wederopstand van de stoffige Archivaris

Nog niet zo heel lang geleden zorgde een archiefmedewerker ervoor dat alle dossier geordend werden opgeslagen. Had iemand informatie nodig, kon je het dossier uit het archief lichten, werkte je bij een groot bedrijf dan kreeg je dit via de interne post aangeleverd.

Voor de huidige generatie is dit niet meer denkbaar, immers alle informatie is digitaal beschikbaar. We spreken over workflow, business processen, data en artificial intelligence (AI), als verzamelnaam ook bekend als Enterprise Content Management (ECM).

De stoffige archivaris is geëvolueerd naar de spil van de organisatie.

Afbeelding kantoor OD-Solutions

Waarom werken bij OD-Solutions Nederland BV?

Of het nu gaat om de gestructureerde of ongestructureerde informatie, bij OD-Solutions Nederland beseffen wij hoe belangrijk informatie voor een organisatie is.

Naast steeds strengere regelgeving op privacy moeten we informatie steeds sneller en vollediger kunnen vinden.

Dit betekent dat zaken als Taaltechnologie (NLP), Cognitieve Capturing, Artificial Intelligence (AI) een steeds prominentere rol krijgen binnen het ECM-landschap.

Deze technologieën helpen de medewerker efficiënter te werken, of die nu werkt in de zorg, bij de overheid, klantenservice, callcenter enz. Door snel te kunnen beschikken over de juiste en volledige informatie verhoog je de klant tevredenheid.

Bij OD Solutions begrijpen wij hoe belangrijk het vinden van informatie is, om die reden zijn wij  op zoek naar die ambitieuze collega, die zoekt naar een gezonde uitdaging in een plezierige werkomgeving

Word jij misschien onze nieuwe collega?  Kijk dan bij onze onderstaande vacatures.