info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Maak informatie inzichtelijk

Het moderne leven draait om informatie, en we vertrouwen op onze computers en online bronnen om die informatie te vinden. Van het oplossen van problemen tot het bevredigen van nieuwsgierigheid, we zijn voortdurend op zoek naar antwoorden en inzichten. Echter, te midden van de overvloed aan beschikbare informatie is het vinden van relevante en betrouwbare bronnen soms een uitdaging.

 • Eigen ontwikkelde taaltechnologie
 • Generatieve A.I.

De baanbrekende innovatie van ‘Zoeken en Vinden’ ligt in het revolutionaire gebruik van taaltechnologie. Deze geavanceerde technologie heeft het vermogen om taal te ‘begrijpen’ op een dieper niveau, waarbij het in staat is om ongestructureerde informatie te interpreteren. Door de context waarin woorden worden gebruikt te doorgronden en zelfs de meest subtiele nuances en dubbelzinnigheden te vatten, opent dit een wereld aan mogelijkheden. Het stelt gebruikers in staat om niet alleen informatie te vinden, maar deze ook op een veel dieper niveau te begrijpen en te benutten dan ooit tevoren mogelijk was.

In deze afbeelding is gevisualiseerd hoe Z'oek en vind' en Autoclassificatie enkel werken op taaltechnologie en 'vraag en antwoord' op taaltechnologie in combinatie met generatieve AI

Vraag en Antwoord

Met 4@LL2B Vraag en Antwoord kunt u uw systeem bevragen alsof u een mens bevraagd. Vraag en Antwoord werkt op door een combinatie van de door OD-Solutions zelf ontwikkelde taaltechnologie in combinatie met generatieve A.I.

Door deze unieke combinatie is het mogelijk om herleidbare antwoorden te krijgen waarbij zowel het brondocument of de brondocumenten worden getoond als de desbetreffende citaten.

De voordelen

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Uw vragen kunt u stellen in gewone mensentaal

Herleidbare antwoorden

De antwoorden worden getoond inclusief de brondocumenten en de originele citaten waar het antwoord uit voort komt.

Geen database is te groot

Het is mogelijk om te miljoenen documenten te bevragen

Bespaar tijd

Verlies geen tijd of klanten meer door de zoektocht naar informatie

Stop kwijtbergen en bied inzicht

Maak informatie inzichtelijk door de toereikendheid te vergroten

Waarom 4@LL2B Vraag en Antwoord?

Stel je voor: een wereld waarin uw vragen altijd beantwoord worden en het zoeken naar informatie in uw systeem verleden tijd is. Waarin klanten of burgers nooit meer met een vraag achterblijven. Met onze geavanceerde vraag- en antwoordsoftware wordt deze droom werkelijkheid.

Of u nu beter wilt zoeken over uw archief, of u wilt uw data inzichtelijk maken voor bezoekers, met Vraag en Antwoord wordt dit gerealiseerd.

Waarom zou je kiezen voor onze vraag- en antwoordsoftware? Het bespaart niet alleen tijd en middelen voor je bedrijf, maar het zorgt vooral voor minder frustratie bij iedereen die gebruik maakt van deze software.

Maak informatie inzichtelijk

Zoek en Vind

Zoek en Vind is een krachtige tool die gebruikt kan worden om te zoeken over grote hoeveelheden data. De herleidbare antwoorden. ‘Zoeken en Vinden’ is het kleine broertje van ‘Vraag en Antwoord’.

De op taaltechnologie gebaseerde zoekoplossing herkent de context waarin informatie geschreven is waardoor niet alleen synoniemen, spelfouten maar spreekwoorden geen enkel obstakel vormen in het zoekproces

De voordelen

Zoek razendsnel over grote hoeveelheden

Na eenmaal alle documenten geïndexeerd te hebben is wordt het zoekresultaat na één keer knipperen  getoond.

Geef herleidbare antwoorden

Het resultaat is altijd herleidbaar naar het brondocument of de brondocumenten en de desbetreffende citaten waaruit het antwoord afkomstig is

Inzicht in ongestructureerde data

Inzicht krijgen in grote hoeveelheden ongestructureerde data was eenvoudiger dan ooit

Waarom 4@LL2B automatisch anonimiseren?

Stel je voor: een tool die de sleutel vormt tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van je databases. Onze geavanceerde zoektool gaat verder dan traditionele zoekmethoden door de context en ambiguïteiten van taal te begrijpen, waardoor je in staat bent om snel en nauwkeurig de informatie te vinden die je nodig hebt, ongeacht hoe complex je gegevens zijn.

Wat maakt onze zoektool zo krachtig? Het begrijpt de nuances van taal, waardoor het in staat is om verbanden te leggen tussen verschillende termen en concepten, zelfs als ze niet exact overeenkomen met je zoekopdracht. Hierdoor krijg je relevante resultaten, zelfs als je niet precies weet wat je zoekt.

Of je nu op zoek bent naar specifieke gegevens in een grote database, trends wilt ontdekken in je gegevens of complexe vragen wilt beantwoorden, onze zoektool staat voor je klaar. Dankzij Taaltechnologie zorgt onze tool ervoor dat je nooit meer verdwaalt in je gegevens.

Waarom zou je kiezen voor onze zoektool? Omdat het je in staat stelt om snel en efficiënt waardevolle inzichten te verkrijgen uit je gegevens. Het is de sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van je databases.

Autoclassificatie

Documenten sorteren was nog nooit zo eenvoudig en snel als nu. Dankzij 4@ll2B autoclassificatie is het mogelijk om bestanden op basis van hun gestructureerde of ongestructureerde informatie automatisch te laten indelen in zelf in te stellen categorieën

Autoclassificatie werkt op TaalTechnologie en kan dus gebruikt worden voor kilometers aan archieven en petabytes aan bestanden.

De voordelen

Bulk hoeveelheden

Deze oplossing is gemaakt om kilometers archief te verwerken.

Razend snel

Met de snelheid van 2 pagina’s per seconde  zul je niet land op deze tool hoeven te wachten.

Stel je eigen parameters in

Er is geen select aantal categorieën waaruit u kunt selecteren, u bepaald zelf in welke categorieën u uw documenten wilt opdelen

Waarom 4@LL2B automatisch anonimiseren?

Ontdek onze geavanceerde privacy detectie software die ontworpen is om bulkhoeveelheden gegevens te verwerken met ongeëvenaarde efficiëntie. Met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface kunt u moeiteloos grote datasets scannen en privacyrisico’s identificeren.

Of het nu gaat om afbeeldingen of tekst, onze software biedt uitgebreide mogelijkheden voor privacy detectie. Onze krachtige taaltechnologie analyseert automatisch geüploade bestanden en presenteert overzichtelijke gedetailleerde inzichten.

Maak privacybescherming moeiteloos en effectief met onze veelzijdige privacy detectie software. Ervaar de kracht van geavanceerde technologie verpakt in een eenvoudig te gebruiken platform die in combinatie met onderstaande tools een alles in één oplossing vormt.

Vraag een gratis Demo aan

  Gebruik AUB geen URL adres met uw bericht, anders deze wordt gezien als spam.

  Veel gestelde vragen

  De oplossing draait bij u op uw server en systeem zodat u zoveel mogelijk autonomie en zelfstandigheid heeft

  Ja, ook over privacygevoelige informatie kunt u zoeken, deze informatie komt nooit bij een derde partij te liggen en verlaat zelf nooit uw locatie.

  PERSONALISATIE

  Wij denken graag met uw mee voor een oplossing op maat