info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Optimaliseer Besluitvorming met OD-Solutions Nederland BV

OD-Solutions Nederland BV is met het 4@LL2B-Platform uw partner in het ontsluiten van waardevolle informatie om te komen tot een betere besluitvorming binnen uw organisatie.

 

Met de overvloed aan informatie die dagelijks wordt aangeboden wordt inzicht steeds belangrijker. Dashboards en analytics zijn voor veel organisaties belangrijke hupmiddelen geworden voor het overzichtelijk presenteren van de dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse voortgang van uw bedrijf. Deze dashboards worden traditioneel aangedreven door gestructureerde informatie, zoals die uit databases of financiële en logistieke systemen komt. Deze gegevens, hoewel belangrijk, vormen slechts het topje van de ijsberg slechts 20% van de totale informatie binnen uw organisatie.

Titel achtergrond (30)
Titel achtergrond (31)

Het grootste deel, maar liefst 80%, van de informatie die van onschatbare waarde kan zijn voor uw bedrijf, bevindt zich in ongestructureerde content. Dit omvat alles van e-mails en documenten tot chatlogs en social media-updates. Deze rijke bron van informatie blijft vaak onbenut, omdat traditionele methoden niet toereikend zijn om deze te analyseren en te benutten.

Gestructureerd
Ongestructureerd
placeholder vast
placeholder vast

Waarde van verborgen informatie

Bij OD-Solutions begrijpen we de waarde van deze verborgen informatie en de potentiële impact ervan op uw organisatie. Door slimme toepassing van ons 4@LL2B-platform dat is gebaseerd op taaltechnologie, kunnen we helpen deze ongestructureerde content te ontsluiten en te integreren in uw huidige werkprocessen. Hierdoor krijgt u een completer beeld van uw bedrijfsvoering en kunt u beter onderbouwde beslissingen nemen.

Maar het draait niet alleen om het verkrijgen van informatie – het gaat er ook om dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomt. Daarom streven wij ernaar om niet alleen inzichten te bieden, maar ook om deze naadloos te integreren in uw workflow. Op deze manier helpen we ervoor te zorgen dat uw organisatie optimaal profiteert van de beschikbare informatie.ng en kunt u beter onderbouwde beslissingen nemen.

Met OD-Solutions Nederland BV aan uw zijde kunt u met vertrouwen beslissingen nemen, wetende dat u alle relevante informatie tot uw beschikking heeft en dat deze op

de juiste manier wordt benut. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen groeien met de kracht van informatie.

Vul voor meer informatie onderstaand uw gegevens in

    Gebruik AUB geen URL adres met uw bericht, anders deze wordt gezien als spam.