info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Digi-toegankelijkheid

EEN INCLUSIEVE ONLINE WERELD MAAK DOCUMENTEN DIGITAAL TOEGANKELIJK

Websites horen digitaal toegankelijk te zijn omdat dit ervoor zorgt dat iedereen eenvoudig bij de informatie kan. Meestal staan er ook documenten op een website. De bezoekers kunnen deze documenten lezen of downloaden. Maar terwijl steeds meer websites toegankelijk zijn, is dat niet het geval voor de online documenten. Dat is jammer want op deze documenten staat waardevolle informatie. Als die informatie toegankelijk is kan iedereen volwaardig meedoen in onze digitale maatschappij. Iedereen kan dan op dezelfde manier profiteren van alle beschikbare informatie en diensten.

  • Iedereen heeft het recht op toegang tot online informatie
  • De WCAG is leidend

OD-Solutions is expert in het digitaal toegankelijk maken van documenten. Veel organisaties werken hard aan het toegankelijk maken van hun website en apps. Maar helaas blijven documenten nog vaak achter, omdat in veel organisaties de kennis ontbreekt van het toegankelijk maken van documenten. Steeds meer overheden en bedrijven willen hun informatie en dus documenten digitaal toegankelijk en naar een hoger niveau brengen. , wij helpen u graag om documenten zo eenvoudig mogelijk digitaal toegankelijk te maken.

Digitale Toegankelijkheid is ook onderdeel van de WOO. Ook het makkelijk vindbaar maken van informatie valt onder het makkelijker toegang verschaffen tot informatie.

WeCo Office

Maak een document toegankelijk bij de bron en stop de instroom van pdf die niet- toegankelijk zijn!

De Word Add-in helpt iedere gebruiker in vier eenvoudige stappen naar een toegankelijk Word document én maakt automatisch de toegankelijke PDF.

De voordelen

Gebruiksvriendelijk

Iedereen, ook mensen zonder veel kennis van Digitale Toegankelijkheid kan gemakkelijk een toegankelijk document maken.

Overzichtelijk

Doordat de tool geïntrigeerd wordt met Word Office is het heel gemakkelijk om bestaande en nieuwe Word documenten toegankelijk te maken en te bewaren als toegankelijke PDF.

Snel met de wizard

Met de standaard Wizard volg je automatisch de benodigde vier stappen. Ook wanneer het document niet in één keer klaar is. Bijvoorbeeld omdat je het document aanpast en verandert van een concept in een “final” document. Of wanneer na een review wijzigingen moeten worden aangebracht. Met de Wizard controleer je eenvoudige iedere keer de toegankelijkheid van je document.

Waarom WeCo

Los de bekende problemen met de Digitale niet-Toegankelijkheid van PDF’s eenvoudig op. Met WeCo Office is het voor iedereen heel eenvoudig om toegankelijke PDF te maken. WeCo is geschikt voor Iedereen die Word gebruikt, ook zonder veel kennis van de WCAG.

De tool begeleidt de gebruiker stap voor stap en controleert na afloop of de gebruiker alles goed geeft gedaan. Met WeCo Office is Digitale Toegankelijkheid eindelijk echt eenvoudig.

Autotaggen

Ontdek het gemak van de geavanceerde Autotag-oplossing. Handmatig labelen van PDF-documenten is verleden tijd en gebeurt nu met een druk op de knop.

Met Autotag maakt kunt u bovendien ál uw reeds gepubliceerde documenten gemakkelijk naar een hoger te tillen.

Zelf proberen? Maak nu gebruik van onze vrijblijvende demo-actie. Stuur één document naar bo@od-solutions.nl en ontvang gratis het getagte document terug.

De voordelen

Gebruiksvriendelijk

Automatisch taggen is een browser based applicatie. U heeft dus géén aparte App nodig. De applicatie draait in de back-office en is ook geschikt voor grote volumes.

PDF/UA

Auto-tagger levert grote verbeteringen op: in veel gevallen zijn zij 80% – 100% technisch toegankelijk volgens de WCAG en PDF/UA (Universal Accessibility). Controleerbaar met de officiële  PDF Accessibility Checker (PAC)

Volautomatisch

Autotaggen werkt volledig automatisch en vereist daarom zelfs geen kennis van Digitale toegankelijkheid.

Waarom Autotaggen?

Autotaggen is speciaal ontworpen voor organisaties die Digitale Toegankelijkheid zo simpel willen houden als een druk op de knop.

Vraag een gratis demo aan

PDF's herstellen

Een niet toegankelijk document volledig digitaal toegankelijk maken? Met PDF-Remediate is het mogelijk om niet toegankelijke PDF-documenten te herstellen.

Van Leesvolgorde tot ALT-teksten en van tabellen tot contrast, met deze tool kun je echt elk PDF-document op elk PDF-document herstellen.

De voordelen

Gebruiksvriendelijk

Iedereen, ook mensen zonder verstand van Digitale Toegankelijkheid kunnen zeer gemakkelijk een document toegankelijk maken

Gemakkelijk

Doordat de tool geïntrigeerd wordt met Word Office is het zeer gemakkelijk om een document even digitaal toegankelijk te maken. Het vereist geen extra’s.

Bijzonder snel

Deze manier van documenten digitaal toegankelijk maken werkt zeer snel.

Waarom PDF Remediate?

PDF-Remediate is geschikt voor het zogenoemde herstellen van niet toegankelijke PDF’s. Deze tool is vooral geschikt voor personen die verantwoordelijk zijn voor het toegankelijk maken van documenten die door anderen personen of afdelingen zijn gemaakt.

Remediate is de tool om meest lastige en ontoegankelijke documenten  Digitaal Toegankelijkheid te krijgen.

PDF-herstelservice

Een niet toegankelijk PDF-document toegankelijk laten maken? Bij OD-Solutions lossen wij het probleem voor u op en ontzorgen u volledig. Bespaar tijd en besteed de klus waarvoor zowel kennis als software is uit

Neem contact op voor de voorwaarden, snelheid en prijzen.

De voordelen

Efficiëntie

Ons team beschikt over geavanceerde tools en technologieën om het digitaal toegankelijk maken van PDF-documenten snel en nauwkeurig uit te voeren.

Naleving van toegankelijkheidsnormen

Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste toegankelijkheidsnormen en -richtlijnen, zoals de WCAG en PDF/UA-standaarden. Door het uitbesteden aan experts, kun je er zeker van zijn dat je documenten voldoen aan alle relevante eisen.

Focus op je kernactiviteiten

Door het uitbesteden van het digitaal toegankelijk maken van PDF-documenten, kun je je concentreren op je kernactiviteiten en belangrijkste doelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische details of complexe processen – laat dat maar aan ons over!

Bijzonder snel

Deze manier van documenten digitaal toegankelijk maken werkt zeer snel.

Waarom PDF-herstelservice?

Waarom zou je je kostbare tijd en middelen verspillen aan het handmatig toegankelijk maken van PDF-documenten, wanneer je het kunt uitbesteden aan ervaren professionals? Het digitaal toegankelijk maken van documenten is essentieel voor een inclusieve gebruikerservaring, maar het kan een tijdrovend en complex proces zijn. Een proces waar niet alleen tijd maar ook kennis en software voor nodig is.

Door het uitbesteden van deze taak aan experts, zoals ons team van gespecialiseerde professionals, kun je genieten van talloze voordelen

Vraag een gratis Demo aan

    Gebruik AUB geen URL adres met uw bericht, anders deze wordt gezien als spam.