info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Digi-toegankelijkheid

EEN INCLUSIEVE ONLINE WERELD MAAK DOCUMENTEN DIGITAAL TOEGANKELIJK

Als het op websites aankomt, dan is het belangrijk dat deze digitaal toegankelijk zijn. Dit houdt in dat niet alleen bezoekers zonder lichamelijke of geestelijke beperking, maar ook mensen die wél zo’n beperking hebben, de website kunnen lezen. Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker dat een website digitaal toegankelijk is. Wat echter nog vaak vergeten wordt, is dat eventuele documenten die gelezen kunnen worden via de website of ervanaf gedownload kunnen worden, óók digitaal toegankelijk gemaakt moeten worden.

  • Iedereen heeft recht op toegang tot online informatie
  • De WCAG is leidend

Veel organisaties werken aan het vergroten van de digitale toegankelijkheid van hun website en apps. Maar helaas blijven documenten nog vaak achter, omdat in veel organisaties de kennis ontbreekt die nodig is voor het digitaal toegankelijk maken van documenten. OD Solutions is expert in het digitaal toegankelijk maken van documenten. Ook u helpen wij hier graag mee.

Digitale Toegankelijkheid, waartoe ook het makkelijk vindbaar maken van informatie behoort, is tevens onderdeel van de WOO.

WeCo Office

Maak een document toegankelijk bij de bron en stop de instroom van PDF’jes die ontoegankelijk zijn!

De Word Add-in van OD Solutions helpt iedere gebruiker in vier eenvoudige stappen naar een toegankelijk Word-document én maakt automatisch de toegankelijke PDF.

De voordelen

Gebruiksvriendelijk

Iedereen kan gemakkelijk een toegankelijk document maken. Diepgaande kennis van Digitale Toegankelijkheid is niet vereist.

Overzichtelijk

Doordat de tool geïntegreerd wordt met Microsoft Word, is het heel gemakkelijk om bestaande en nieuwe Word-documenten digitaal toegankelijk te maken en te bewaren als toegankelijke PDF.

Snel met de wizard

Met de standaard Wizard volgt u automatisch de benodigde vier stappen. Ook wanneer het document niet in één keer klaar is. Bijvoorbeeld omdat u het document aanpast en verandert van een concept in een uiteindelijke versie. Of wanneer er na een review wijzigingen aan moeten worden gebracht. Met de Wizard controleert u eenvoudig iedere keer de toegankelijkheid van uw document.

Waarom WeCo

Los de bekende problemen met de digitale ontoegankelijkheid van PDF’s eenvoudig op. Met WeCo Office is het kinderlijk eenvoudig om toegankelijke PDF te maken. WeCo is geschikt voor iedereen die Word gebruikt. Kennis van de WCAG is niet vereist.

De tool begeleidt de gebruiker stap voor stap en controleert na afloop of de gebruiker alles goed geeft gedaan. WeCo Office maakt Digitale Toegankelijkheid toegankelijk.

Autotaggen

Ontdek het gemak van Autotag, onze geavanceerde automatische tag-oplossing. Waar u vroeger uw PDF-documenten handmatig moest labelen, wordt dit nu voor u gedaan met een druk op de knop.

Met Autotag kunt u bovendien ál uw reeds gepubliceerde documenten gemakkelijk naar een hoger niveau tillen.

Zelf proberen? Maak nu gebruik van onze vrijblijvende demoactie. Stuur één document naar bo@od-solutions.nl en ontvang gratis het getagte document terug.

Maak u gelakte pdf digitaal toegankelijk met Autotag

De voordelen

Gebruiksvriendelijk

Automatisch taggen is een browser-based applicatie. U heeft dus géén aparte app nodig. De applicatie is geschikt voor grote volumes.

PDF/UA

Autotag levert een grote verbetering op in de digitale toegankelijkheid van uw documenten. In veel gevallen zorgt Autotag ervoor dat uw documenten 80% – 100% technisch toegankelijk worden volgens de WCAG en PDF/UA (Universal Accessibility). De resultaten zijn controleerbaar met de officiële PDF Accessibility Checker (PAC).

Volautomatisch

Autotag werkt volledig automatisch en vereist daarom geen kennis van Digitale toegankelijkheid van de gebruiker.

Waarom Autotaggen?

Autotag is speciaal ontworpen voor organisaties die Digitale Toegankelijkheid zo simpel willen houden als een druk op de knop.

Vraag een gratis demo aan

PDF's herstellen

Een niet-toegankelijk document volledig digitaal toegankelijk maken? Met PDF-Remediate is het mogelijk om niet toegankelijke PDF-documenten te herstellen.

Van leesvolgorde tot ALT-teksten en van tabellen tot contrast, met deze tool kunt u elk PDF-document op elk front herstellen.

De voordelen

Gebruiksvriendelijk

Iedereen kan zeer gemakkelijk een document toegankelijk maken. Verstand van Digitale Toegankelijkheid is niet vereist.

Gemakkelijk

Doordat de tool geïntegreerd wordt met Microsoft Word, is het zeer gemakkelijk om een document met PDF-Remediate digitaal toegankelijk te maken. Er zijn geen extra’s vereist.

Bijzonder snel

Deze manier van documenten digitaal toegankelijk maken kost u niet veel tijd.

Waarom PDF Remediate?

PDF-Remediate is geschikt voor wat het “herstellen” van niet-toegankelijke PDF’s genoemd wordt. Hiermee kunnen de meest lastige en ontoegankelijke documenten Digitaal Toegankelijkheid gemaakt worden. De beoogde doelgroep van de tool is vooral personen die verantwoordelijk zijn voor het toegankelijk maken van documenten die door andere mensen of afdelingen zijn gemaakt.

PDF-herstelservice

Een niet-toegankelijk PDF-document toegankelijk laten maken? Bij OD-Solutions lossen wij het probleem voor u op en ontzorgen we u volledig. Bespaar tijd en besteed deze klus uit aan ons.

Neem contact op voor de voorwaarden, snelheid en prijzen.

De voordelen

Efficiëntie

Ons team beschikt over geavanceerde tools en technologieën om het digitaal toegankelijk maken van PDF-documenten snel en nauwkeurig uit te voeren.

Naleving van toegankelijkheidsnormen

Wij zijn volledig op de hoogte van de meest recente toegankelijkheidsnormen en -richtlijnen, zoals de WCAG en PDF/UA-standaarden. Door het uitbesteden aan experts zowel ons, kunt u er zeker van zijn dat uw documenten voldoen aan alle relevante eisen.

Focus op uw kernactiviteiten

Door het uitbesteden van het digitaal toegankelijk maken van PDF-documenten, kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en belangrijkste doelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over technische details of complexe processen – laat die zaken maar aan ons over!

Binnen no time

Wij hebben uw documenten binnen no time digitaal toegankelijk voor u gemaakt.

Waarom PDF-herstelservice?

Waarom zou u uw kostbare tijd en middelen verspillen aan het handmatig toegankelijk maken van PDF-documenten, wanneer u deze taak kunt uitbesteden aan ervaren professionals? Het digitaal toegankelijk maken van documenten is essentieel voor een inclusieve gebruikerservaring, maar kan een tijdrovend en complex proces zijn. Een proces waar niet alleen tijd, maar ook kennis en software voor nodig is.

Door het uitbesteden van deze taak aan experts, zoals ons team van gespecialiseerde professionals, kunt u genieten van talloze voordelen.

Vraag een gratis Demo aan

    Gebruik AUB geen URL adres met uw bericht, anders deze wordt gezien als spam.