info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Verhoog uw webshop verkoop!

Zorg dat klanten nooit meer afhaken omdat ze producten niet kunnen vinden

Wanneer klanten gefrustreerd raken omdat ze een product niet kunnen vinden, leidt dit vaak tot afhaken en verlies van potentiële verkopen. Dit kan gebeuren wanneer de zoekfunctie niet nauwkeurig is of wanneer de klant synoniemen gebruikt. Frustratie bouwt zich snel op wanneer klanten herhaaldelijk mislukken in hun zoektocht, waardoor ze de site verlaten zonder iets te kopen.

 • Verhoog conversie
 • Loop voorop in de concurrentiestrijd
 • Verhoog klanttevredenheid

Deze negatieve ervaring kan ertoe leiden dat ze niet terugkeren en in plaats daarvan bij concurrenten gaan winkelen, wat resulteert in gemiste omzetkansen en een beschadigde reputatie voor het bedrijf. Het is daarom cruciaal om de vindbaarheid van producten te optimaliseren en de gebruiksvriendelijkheid van de website te waarborgen.

OD-Search

Met OD-Search is het mogelijk om klanten altijd te laten vinden wat ze nodig hebben. Klanten kunnen uw assortiment bevragen alsof ze de vraag aan een alwetende medewerker stellen.

Blijf de concurrentie een stap voor en til uw website naar een hoger niveau door de service van een winkelmedewerker online aan te bieden. Verkoop meer en verhoog klanttevredeneheid

De voordelen

Meer omzet

Wanneer klanten de juiste producten vinden kunnen ze deze kopen, wanneer klanten niet vinden van ze zoeken kijken ze verder bij de concurrent

Straal professionaliteit uit

De techniek van de toekomst op uw webshop, dit geeft klanten een zeer goede indruk die afstraalt op uw imago en producten.

Verhoogde Klanttevredenheid

Is er iets zo frustrerends als iets zoeken waarvan je weet dat het er is? Wanneer klanten eindelijk kunnen stoppen met zoeken en beginnen met vinden zal dit leiden tot tevredenheid.

Verkrijg klantinzicht

Krijg gedetailleerd inzicht in wat u klanten willen door onze analyses van hun vragen. Gebruik deze kennis in uw voordeel.

Wij helpen u met de integratie en personalisatie

U kunt kiezen of u de integratie zelf uitvoert en uw eigen vormgeving ontwerpt, of dat u liever hulp wilt in dit hele proces en de technisch experts van OD-Solutions Nederland B.V inschakelt.

Wat maakt OD-Search beter dan mijn huidige zoekfunctie?

Niet een wel/geen resultaat antwoord maar een geavanceerd systeem dat de vraag van de klant écht begrijpt. Onze zoekmachine verwerkt spelfouten, synoniemen en volledige vraagzinnen moeiteloos, en levert altijd precies wat uw klant bedoelt.

Dankzij de innovatieve combinatie van taaltechnologie en generatieve AI ontstaan er nieuwe mogelijkheden die zowel u als uw klanten versteld zullen doen staan. De toekomst van online winkelen begint vandaag. Omarm de voordelen van morgen, omarm OD-Search.

ik ben overtuigd en wil de oplossing proberen

Vul hieronder het contact formulier in en we komen binnen 24 uur bij u terug

  Gebruik AUB geen URL adres met uw bericht, anders deze wordt gezien als spam.

  Veel gestelde vragen

  U betaald slechts €75 per webshop

  U kunt zeer gemakkelijk maandelijks opzeggen. Al zijn wij ervan overtuigd dat u dit niet gaat doen.

  Vul bovenstaand ons contactformulier in en we komen binnen 24 uur bij u terug (op werkdagen).

  PERSONALISATIE

  Wij denken graag met uw mee voor een oplossing op maat