info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Dag BPA, hallo Hyper Automation

Dag BPA, hallo Hyper Automation

Geplaatst door: Charel van Ommeren
Categorie: Blog
andriod met technologie

Bij de Zorg, de Politie, Sociale Sector en nog veel andere sectoren zijn afkortingen niet vreemd. Zo draagt de IT ook jaarlijks met een groot aantal afkortingen en branche specifieke termen bij aan de “Dikke van Dale.

Naast al die afkortingen ontstaan met regelmaat nieuwe woordenwaarvan Hyper Automation een nieuwe is. Maar wat is Hyper Automation?

Hiervoor gaan we een klein stukje terug in de tijd. Als we praten over document automatisering hebben we het over onder meer Scannen, WorkflowRobotica en Archiveren. Ieder van deze stappen bestaat uit softwareapplicaties die afzonderlijk van elkaar inzetbaar zijnBij integratie van deze oplossingen hebben we het over Business Proces Automatisering (BPA).

Met BPA zijn we in staat om complexe processen stukje bij beetje te automatiseren, en waar nodig zal menselijke tussenkomst nodig zijn om het proces verder op gang te helpen.

Door taaltechnologie (NLP en NLU), artificial intelligence (AI) toe te voegen aan het BPA-proces, kunnen stap voor stap de onderdelen waar nu een menselijke interactie nodig is, geautomatiseerd worden. Dit staat bekend als Hyper Automatisering.

Nu is het niet wenselijk om zomaar te beginnen met het aan elkaar koppelen van de verschillende oplossingen. Om met Hyper Automation aan de slag te gaan is een gedegen architectuur en een strategische planning gewenst. Het uiteindelijke resultaat zal een positieve uitwerking hebben op de klant- en medewerkerstevredenheid.  

De nieuwe technologieën zorgen dat we steeds dichter bij de toekomst komenDe vroegere sciencefiction wordt steeds meer realiteit.

Graag ontmoeten wij elkaar in Hyperspace!  

Auteur: Charel van Ommeren

Geef een reactie