info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Event: transformeer je business – omdat je altijd meer kunt automatiseren dan je denkt

Geplaatst door: OD-Solutions
Categorie: Geen categorie
transformeer je business. tekst: je kunt meer automatiseren dan je denkt!

Als je klantgerichter, sneller en efficiënter wilt werken, is digitale transformatie van je business dé oplossing. Hyperautomation is een term die dan al snel valt: alles automatiseren wat je maar kunt automatiseren. Maar waar moet je beginnen? Wat is er allemaal mogelijk op gebied van robotisering en kunstmatige intelligentie? Om jou inspiratie te laten opdoen, houdt Copaco op donderdag 30 juni een business automation-event in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit event laat OD-Solutions toepassingen zien die je helpen de vertaalslag te maken naar jouw organisatie.

Wat kun je verwachten tijdens het event?

Om te beginnen is er een gezamenlijke presentatie over het hoe en wat van succesvolle businessautomatisering. Je krijgt tips over hoe je je digitale transformatie kunt inzetten op een manier die resulteert in groei.

Charel van Ommeren en Charles de Laet van OD-Solutions bijten het spits af. OD-Solutions is specialist in het digitaliseren en organiseren van documenten en informatie. Hun oplossingen zorgen voor grip op de wildgroei van data en content. De presentatie gaat over de vraag hoe je data vindbaar en doorzoekbaar maakt, conform de privacywetgeving. Ook komt aan de orde hoe je met kunstmatige intelligentie diepere inzichten uit data haalt en hoe je de computer daar zelfstandig actie op laat ondernemen. Charel van Ommeren en Rob Meijs tonen een toepassing die gebruik maakt van slimme taaltechnologie. Dat geeft je een beeld van welke voordelen jij ermee kunt behalen.

Transformeer je Business met Data Capture, Content Services en Workflowmanagement.

Het event is onderdeel van ‘Transformeer je business’, de samenwerking tussen Copaco, IBM en enkele partners, waaronder OD-Solutions. Op de gelijknamige site delen deze partijen regelmatig kennis over business automation en dan met name over wat je kunt bereiken met vooruitstrevende oplossingen als content services, data capture en workflowmanagement. Het achterliggende idee: je kunt altijd meer automatiseren dan je denkt. 

30 juni 2022, van 10:00 – 16:00 in de Jaarbeurs in Utrecht

De bijeenkomst in de Jaarbeurs begint met een ontvangst om 10.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel. Tussendoor is er een lunch. Je kunt nog deelnemen, daarvoor hoef je je alleen maar gratis aan te melden via www.transformeerjebusiness.nl .

Auteur: OD-Solutions

Geef een reactie