info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Fijne Feestdagen en een gezond 2020!

Geplaatst door: Charel van Ommeren
Categorie: Nieuws
Fijne Feestdagen image

Nog maar heel even en de feestdagen staan alweer voor de deur. Wij kunnen alvast terugkijken op een heel mooi jaar. 2019 is een jaar geweest waarin team OD Solutions grote stappen heeft gezet.
Dat dit vertrouwen ook wordt gedeeld door onze partner IBM, blijkt wel uit de review die is afgegeven door R. Welsch

“ It is now one of the best partner built applications I have ever seen.  It is innovative, easy to use, and very fast.”

Dit is alleen mogelijk door de fijne samenwerking met u, onze klanten! Wij willen u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld.

Een ander hoogtepunt is, dat ons personeelsbestand afgelopen jaar is verdubbeld en zijn wij in staat onze dienstverlening verder uit te breiden. En het einde is nog niet in zicht.
De ontwikkeling van nieuwe applicaties, maakt dat wij uw documenten nog efficiënter onderdeel kunnen laten worden van uw bedrijfsproces. De sleutelwoorden voor 2020 zijn

  • Innovatie op Digital Business Automation
  • Taal Technologie
  • Digitale toegankelijkheid.

Wij willen u dan ook bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. De Professionaliteit, kwaliteit en onze passie zullen uiteraard in 2020 weer van de partij zijn.

Rest mij u, om namens het team van OD Solutions u heel fijne kerstdagen en alvast een gezond en gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

Tot 2020!

Auteur: Charel van Ommeren

Geef een reactie