info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Heeft u ons ook al langs de A15 gezien?

Heeft u ons ook al langs de A15 gezien?

Geplaatst door: Charel van Ommeren
Categorie: Nieuws
Reclamemast

Rijd u nu op de A15 en ziet u onze reclame met “Stop Kwijtbergen”, dan vraagt u zich vast af wat dit betekent?

Door de wijze waarop we onze documenten opbergen zijn we de informatie die er in staat kwijt. Wij noemen dit Kwijtbergen! Naast de frustratie dat we de informatie niet kunnen vinden, kost het ook nog eens veel tijd en gaat het ten koste van de efficiëntie.

Wilt u ook dat uw eigen medewerkers eenvoudig toegang hebben tot alle informatie?  Wellicht heeft u al stappen ondernomen door het digitaliseren van enkele processen?  Denk hierbij aan het factuurproces, personeel dossier, contract administratie etc. Uiteraard zijn dit heel belangrijke processen, echter bevatten slechts 15% van alle informatie die belangrijk is.

Zoeken we iets anders als een factuur, of een contract dan wordt het vinden van de juiste informatie al wat moeilijker.  Een voorbeeld kan zijn: “de garantie afspraken die gemaakt zijn bij de aanschaf van een productiemachine”. Na een paar jaar gaat de machine stuk, en ben je benieuwd naar de destijds gemaakte afspraken.

OD Solutions Nederland is gespecialiseerd in het capturen van informatie. Gestructureerd en ongestructureerd, en weet als geen ander hoe het mogelijk is om ook de andere 85% van uw informatie beschikbaar te krijgen.

Nu u weet wat wij met kwijtbergen bedoelen, bent u misschien benieuwd hoe wij dit voor u kunnen oplossen?

Rijd door over de A15 richting Waardenburg, neem dan de afslag en kom aan voor kopje koffie.

Bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak mag natuurlijk ook.
Contact informatie vind u hier

Auteur: Charel van Ommeren

Geef een reactie