info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Inclusieve en toegankelijke bank- en verzekeringsdiensten webinar

Inclusieve en toegankelijke bank- en verzekeringsdiensten webinar

Geplaatst door: Charles de Laet
Categorie: Blog
Man met vinger op shift toets waar accessibility op staat

Momenteel leven naar schatting 2 Miljoen Nederlanders met een functionele beperking (bron: rijksoverheid.nl). Ongeveer 1 op de 3 volwassenen van 65 jaar en ouder heeft een visuele beperking. Hoeveel van deze mensen zijn uw klant?

Wat als zij niet goed gebruik kunnen maken van uw internetsite, mobiele app of dat zij uw digitale documenten niet kunnen lezen. Wat betekent dit voor de informatie voor uw Klanten en hoe bereikt u hen dan wel?

Nederland wil een samenleving zijn die inclusief is, waarin iedereen kan meedoen en waar digitale informatie toegankelijk is voor iedereen.
De wet eist dat de overheid en straks ook organisaties zoals de uwe hun digitale informatie toegankelijk maken.
Hoog tijd dus om aan de slag te gaan met inclusiviteit en toegankelijkheid!

Maar hoe lever je inclusieve en toegankelijke diensten? Wat is het juiste moment om de benodigde wijzigingen door te voeren?

Dit wordt besproken in het webinar van OD Solutions Nederland B.V. en CrawfordTech op 24 juni van 13:00 – 14:00. Samen met sprekers van de ING Bank, van het Ministerie van BZK en van de Oogvereniging vertellen wij u over inclusiviteit, toegankelijkheid en de vereisten van de European Accessibility Act. De sprekers vertellen uit eigen ervaring en geven u meer inzicht in toegankelijkheid én hoe inclusieve diensten uw merk en bedrijfsresultaten kunnen stimuleren.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via deze link.

Auteur: Charles de Laet

Geef een reactie