info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

INTELLIGENT CAPTURING, SIMPLE USER INTERFACE

Charel van Ommeren
54 jaar ago

INTELLIGENT CAPTURING, SIMPLE USER INTERFACE

Geplaatst door: Charel van Ommeren
Categorie: Nieuws
IBM Client Centre

 

Herkent u het ook, verschillende capture oplossingen en lange doorlooptijden voor wijzigingen en nieuwe functionaliteit in uw applicatie?

OD Solutions Nederland ontwikkelde een unieke oplossing voor verschillende processen én een portal waarmee Datacap gebruikers zelf, zonder tussenkomst van ICT hun document types kunnen beheren.

Capture applicaties zijn in de meeste gevallen aangeschaft vanuit de behoefte van één business proces. Zo heeft de afdeling financiën een oplossing voor het digitaal verwerken van facturen, de afdeling HR een digitale oplossing voor het verwerken van de personeelsdossiers, etc. Naast het scannen worden deze documenten ook in eigen omgevingen gearchiveerd. Veel gebruikte redenering is dat dit door de leverancier van de applicatie wordt ondersteund. Uit onderzoek blijkt dat organisaties hierdoor documenten slechter kunnen vinden. Immers documenten zijn opgeslagen in hun eigen “silo”. Centralisatie van opslag en van het Capture systeem is dan ook wenselijk.

Om dit mogelijk te maken heeft OD Solutions Nederland een portal ontwikkeld waarmee gebruikers zonder tussenkomst van ICT de veelzijdigheid van Datacap kunnen benutten en hun eigen documenttypen kunnen beheren.  

Tijdens de Capture Workshop van IBM die op 23 en 24 november heeft plaatsgevonden, heeft OD Solutions Nederland gepresenteerd hoe het mogelijk is om enkele honderden documentstromen door één centraal Capture systeem te laten verwerken. Naast het kunnen verwerken van deze grote hoeveelheid documentstromen, is het beheersen ervan een van de belangrijkste zaken. Middels de door OD Solutions ontwikkelde portal is dit een koud kunstje. 

Wilt u ook weten hoe u dit kunt toepassen binnen uw organisatie? Wilt u ook meer informatie halen uit alle binnenkomende en reeds gearchiveerde documenten?

Tijdens een kopje koffie, informeren wij u graag hoe dit kan worden gerealiseerd.
Contact informatie vind u hier.

Auteur: Charel van Ommeren

Geef een reactie