info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

OD Support opent deuren voor uw organisatie met Datacap

OD Support opent deuren voor uw organisatie met Datacap

Geplaatst door: OD-Solutions
Categorie: Blog
keyboard support button
IBM® Datacap – Voor het scannen en
importeren van documenten biedt het
imaging-ondersteunende product IBM
Datacap u alle wenselijke
functionaliteiten. Documenten kunnen
worden gearchiveerd in vele grafische
bestandsformaten, waaronder TIFF,
BMP, JPG, en PDF. Gegevens op de
documenten kunnen worden gelezen
(OCR, ICR, OMR, barcodes en
patchcodes) en als data worden
doorgegeven naar andere applicaties.
Doordat er op meerdere niveaus kan
worden geïndexeerd, kan elk gewenst
archiefstructuur worden ingericht.

Datacap ondersteuning is ons op het lijf geschreven. Onze klanten maken al 12,5 jaar gebruik van onze Datacap expertise. Met onze specialistische kennis van Datacap staan we voor u klaar om al uw specifieke vragen met Datacap te beantwoorden. Dit kan zijn op het gebied van dagelijks beheer, wijzigingen, implementaties of migraties. Ons doel is om u te ontzorgen en te helpen met het optimaal inrichten van de Datacap oplossing voor uw organisatie.

werkwijze

De werkwijze van OD Support – onze experts nemen de supportverzoeken vanuit het OD Supportportaal in behandeling. Op werkdagen tijdens kantooruren worden de nieuwe meldingen op onderdeel, impact en op prioriteit beoordeelt en geven we een eerste analyse als terugkoppeling. Meldingen die zijn gerelateerd aan een productieverstoring worden door ons met voorrang in behandeling genomen. Als alles duidelijk is wordt er een planning met u afgestemd

Ons team werkt nauw samen en er wordt rechtstreeks met u gecommuniceerd en samengewerkt. Meldingen worden in ons Supportportaal bijgehouden en bewaakt. De contactpersoon kan hierin altijd de actuele status herleiden. Met onze heldere communicatie houden wij u geïnformeerd zodat u altijd de juiste verwachting van ons heeft.

OD Support biedt u toegang tot deze specialistische kennis waardoor uw medewerkers zich kunnen focussen op de zaken die er voor uw bedrijf toe doen. Advies nodig of heeft u vragen? Geen probleem! Onze professionals denken graag met u mee.  Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken met onze kwaliteiten en mogelijkheden. OD Support helpt u met het openen van deuren voor uw bedrijf.

Met vriendelijk groet,

OD Supportteam

Auteur: OD-Solutions

Geef een antwoord