info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

OD Support opent deuren voor uw organisatie met Datacap

OD Support opent deuren voor uw organisatie met Datacap

Geplaatst door: OD-Solutions
Categorie: Blog
keyboard support button
IBM® Datacap – Voor het scannen en
importeren van documenten biedt het
imaging-ondersteunende product IBM
Datacap u alle wenselijke
functionaliteiten. Documenten kunnen
worden gearchiveerd in vele grafische
bestandsformaten, waaronder TIFF,
BMP, JPG, en PDF. Gegevens op de
documenten kunnen worden gelezen
(OCR, ICR, OMR, barcodes en
patchcodes) en als data worden
doorgegeven naar andere applicaties.
Doordat er op meerdere niveaus kan
worden geïndexeerd, kan elk gewenst
archiefstructuur worden ingericht.

Datacap support is een kernactiviteit van OD-Solutions. Onze klanten maken al 12,5 jaar gebruik van onze Datacap expertise. OD-Solutions heeft specialistische kennis van Datacap en staat dagelijks voor u klaar om al uw specifieke vragen over Datacap te beantwoorden.

Vanwege de toenemende vraag naar Datacap expertise heeft OD-Solutions haar diensten uitgebreid met OD Support. Deze diensten bestaan uit dagelijks beheer, het implementeren van wijzigingen, het implementeren van Datacap updates en complete migraties. Ons doel is u te ontzorgen en u te helpen met het optimaal inrichten van Datacap voor uw organisatie.

werkwijze

De experts van OD Support nemen uw supportverzoeken in behandeling via het online Supportportaal. Nieuwe meldingen worden eerst beoordeeld op functionaliteit, impact en prioriteit. Vervolgens ontvangt u een eerste analyse en bespreken we de benodigde vervolgacties. Supportmeldingen die zijn gerelateerd aan een productieverstoring worden door ons met voorrang behandeld.

Ons team werkt nauw samen en er wordt rechtstreeks met u gecommuniceerd en samengewerkt. Meldingen worden in ons Supportportaal bijgehouden en bewaakt. De contactpersoon kan hierin altijd de actuele status herleiden. Met onze heldere communicatie houden wij u geïnformeerd zodat u altijd de juiste verwachting van ons heeft.

OD Support biedt u toegang tot deze specialistische kennis waardoor uw medewerkers zich kunnen focussen op de zaken die er voor uw bedrijf toe doen. Advies nodig of heeft u vragen? Geen probleem! Onze professionals denken graag met u mee.  Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken met onze kwaliteiten en mogelijkheden. OD Support helpt u met het openen van deuren voor uw bedrijf.

Met vriendelijk groet,

OD Supportteam

Auteur: OD-Solutions

Geef een reactie