info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Verhuizing!

Verhuizing!

Geplaatst door: Charel van Ommeren
Categorie: Nieuws
Afbeelding kantoor OD-Solutions

We hebben iets leuks te melden, we zijn verhuisd!

De afgelopen jaren hebben wij mooie projecten mogen doen, en onze dienstverlening verder uitgebreid. De groei maar ook Corona hebben ertoe geleid dat we iets sneller toe waren aan nieuwe huisvesting. Dit betekent dat wij Tiel hebben verruild voor Waardenburg. Het kantoor staat op industrieterrein “Slimwei”, direct gelegen aan de A2. De centrale locatie zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Ons nieuwe adres is:

OD-Solutions Nederland BV
Koeweistraat 9
4181 CD Waardenburg
T: 0344-606363
I: https://www.od-solutions.nl

Met een professionele uitstraling en meer ruimte hebben we nog meer mogelijkheden voor het realiseren van uitdagende projecten. Zo kunnen wij brainstormsessies, vergader- en trainingsfaciliteiten bieden, en is alles aanwezig om onze dienstverlening te optimaliseren. Door de ruime opzet van het kantoor kunnen we veilig Corona-proof (samen)werken en gasten ontvangen. Ook biedt het kantoor de mogelijkheid om onze Datacap servicedesk verder uit te breiden.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wilt u geïnformeerd worden over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Documenten Vinden, -Zoeken en -Gebruiken. Graag vertellen wij u hoe onder meer Cognitieve Capturing, Taaltechnologie, Digitale Toegankelijkheid, u kunnen helpen met het bereiken van uw businessdoelstellingen.

We hebben alvast een parkeerplek voor u gereserveerd en de koffie/thee staat klaar.

Auteur: Charel van Ommeren

Geef een reactie