info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Nationaal Archief kiest OD Solutions Nederland voor levering van Privacy Detectie Tool

Geplaatst door: Charel van Ommeren
Categorie: Blog, Persbericht
Illustratie waarin privacy gegevens in archieven worden gedetecteerd door de oplossing van OD Solutions Nederland

Het Nationaal Archief heeft OD Solutions Nederland BV geselecteerd voor de levering van de geavanceerde Privacy Detectie Tool .

De implementatie van de Privacy Detectie Tool markeert een cruciale stap in de inspanningen van het Nationaal Archief om te voldoen aan de steeds complexere eisen op het gebied van gegevensbescherming en privacy.
De tool zal dienen als een krachtig schild, waarmee het archief proactief privacyrisico’s kan identificeren en aanpakken, terwijl het de integriteit van waardevolle informatie handhaaft.

De belangrijke kenmerken van de Privacy Detectie Tool zijn:

Geavanceerde Detectiemethoden:
State-of-the-art technologieën voor effectieve detectie van privacygevoelige informatie en een proactieve benadering van gegevensbeveiliging.

Aanpasbaarheid:
De tool wordt op maat ingericht om naadloos te integreren met de unieke behoeften en processen van het Nationaal Archief.

Gebruiksvriendelijkheid:
Een intuïtieve gebruikersinterface geeft archiefbeheerders snel inzicht in privacyrisico’s binnen de digitale archieven.

Robuuste Beveiliging:
De strikte beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat gevoelige informatie veilig blijft.

OD Solutions wil hiermee graag bijdragen aan het behoud van ons nationale erfgoed en zorgen voor de privacy van persoonsgegevens in de vele miljoenen documenten.

Over OD Solutions Nederland:
Dit vooraanstaande bedrijf op het gebied van taaltechnologie en digitale toegankelijkheid staat bekend om zijn innovatieve oplossingen en klantgerichte aanpak. Met een bewezen staat van dienst is zij een betrouwbare partner voor organisaties die streven naar technologische vooruitgang en gegevensbescherming.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

OD Solutions Nederland 0344-606363  of info@od-solutions.nl

Auteur: Charel van Ommeren

Geef een reactie