info@od-solutions.nl
+31(0) 344 60 63 63

Maak informatie inzichtelijk

Het moderne leven draait om informatie, en we vertrouwen op onze computers en online bronnen om die informatie te vinden. Van het oplossen van problemen tot het bevredigen van nieuwsgierigheid, we zijn voortdurend op zoek naar antwoorden en inzichten. Echter, te midden van de overvloed aan beschikbare informatie is het vinden van relevante en betrouwbare bronnen soms een uitdaging.

 • Eigen ontwikkelde taaltechnologie
 • Generatieve A.I.

De baanbrekende innovatie van ‘Zoeken en Vinden’ ligt in het revolutionaire gebruik van taaltechnologie. Deze geavanceerde technologie heeft het vermogen om taal te ‘begrijpen’ op een dieper niveau, waarbij het in staat is om ongestructureerde informatie te interpreteren. Door de context waarin woorden worden gebruikt te doorgronden en zelfs de meest subtiele nuances en dubbelzinnigheden te vatten, opent dit een wereld aan mogelijkheden. Het stelt gebruikers in staat om niet alleen informatie te vinden, maar deze ook op een veel dieper niveau te begrijpen en te benutten dan ooit tevoren mogelijk was.

In deze afbeelding is gevisualiseerd hoe Z'oek en vind' en Autoclassificatie enkel werken op taaltechnologie en 'vraag en antwoord' op taaltechnologie in combinatie met generatieve AI

Vraag en Antwoord

Met 4@LL2B Vraag en Antwoord kunt u uw systeem bevragen alsof u een mens bevraagd. Vraag en Antwoord werkt op door een combinatie van de door OD-Solutions zelf ontwikkelde taaltechnologie in combinatie met generatieve A.I.

Door deze unieke combinatie is het mogelijk om herleidbare antwoorden te krijgen waarbij zowel het brondocument of de brondocumenten worden getoond als de desbetreffende citaten.

De voordelen

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Uw vragen kunt u stellen in gewone mensentaal

Herleidbare antwoorden

De antwoorden worden getoond inclusief de brondocumenten en de originele citaten waar het antwoord uit voort komt.

Geen database is te groot

Het is mogelijk om te miljoenen documenten te bevragen

Bespaar tijd

Verlies geen tijd of klanten meer door de zoektocht naar informatie

Stop kwijtbergen en bied inzicht

Maak informatie inzichtelijk door de toereikendheid te vergroten

Waarom 4@LL2B Vraag en Antwoord?

Stel je voor: een wereld waarin uw vragen altijd beantwoord worden en het zoeken naar informatie in uw systeem verleden tijd is. Waarin klanten of burgers nooit meer met een vraag achterblijven. Met onze geavanceerde vraag- en antwoordsoftware wordt deze droom werkelijkheid.

Of u nu beter wilt zoeken over uw archief, of u wilt uw data inzichtelijk maken voor bezoekers, met Vraag en Antwoord wordt dit gerealiseerd.

Waarom zou je kiezen voor onze vraag- en antwoordsoftware? Het bespaart niet alleen tijd en middelen voor je bedrijf, maar het zorgt vooral voor minder frustratie bij iedereen die gebruik maakt van deze software.

Zoeken in uw dossiers en archieven. Stel een vraag als verlengstuk van je gedachte en krijg antwoord

Zoek en Vind

Zoek en Vind is een krachtige tool die gebruikt kan worden om te zoeken over grote hoeveelheden data. De herleidbare antwoorden. ‘Zoeken en Vinden’ is het kleine broertje van ‘Vraag en Antwoord’.

De op taaltechnologie gebaseerde zoekoplossing herkent de context waarin informatie geschreven is waardoor niet alleen synoniemen, spelfouten maar spreekwoorden geen enkel obstakel vormen in het zoekproces

De voordelen

Zoek razendsnel over grote hoeveelheden

Na eenmaal alle documenten geïndexeerd te hebben is wordt het zoekresultaat na één keer knipperen  getoond.

Geef herleidbare antwoorden

Het resultaat is altijd herleidbaar naar het brondocument of de brondocumenten en de desbetreffende citaten waaruit het antwoord afkomstig is

Inzicht in ongestructureerde data

Inzicht krijgen in grote hoeveelheden ongestructureerde data was eenvoudiger dan ooit

Waarom 4@LL2B Zoek en Vind?

Stel je voor: een tool die de sleutel vormt tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van je databases. Onze geavanceerde zoektool gaat verder dan traditionele zoekmethoden door de context en ambiguïteiten van taal te begrijpen, waardoor je in staat bent om snel en nauwkeurig de informatie te vinden die je nodig hebt, ongeacht hoe complex je gegevens zijn.

Wat maakt onze zoektool zo krachtig? Het begrijpt de nuances van taal, waardoor het in staat is om verbanden te leggen tussen verschillende termen en concepten, zelfs als ze niet exact overeenkomen met je zoekopdracht. Hierdoor krijg je relevante resultaten, zelfs als je niet precies weet wat je zoekt.

Of je nu op zoek bent naar specifieke gegevens in een grote database, trends wilt ontdekken in je gegevens of complexe vragen wilt beantwoorden, onze zoektool staat voor je klaar. Dankzij Taaltechnologie zorgt onze tool ervoor dat je nooit meer verdwaalt in je gegevens.

Waarom zou je kiezen voor onze zoektool? Omdat het je in staat stelt om snel en efficiënt waardevolle inzichten te verkrijgen uit je gegevens. Het is de sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van je databases.

Maak informatie inzichtelijk

Autoclassificatie

Documenten sorteren was nog nooit zo eenvoudig en snel als nu. Dankzij 4@ll2B autoclassificatie is het mogelijk om bestanden op basis van hun gestructureerde of ongestructureerde informatie automatisch te laten indelen in zelf in te stellen categorieën

Autoclassificatie werkt op TaalTechnologie en kan dus gebruikt worden voor kilometers aan archieven en petabytes aan bestanden.

De voordelen

Bulk hoeveelheden

Deze oplossing is gemaakt om kilometers archief te verwerken.

Razend snel

Met de snelheid van 2 pagina’s per seconde  zul je niet land op deze tool hoeven te wachten.

Stel je eigen parameters in

Er is geen select aantal categorieën waaruit u kunt selecteren, u bepaald zelf in welke categorieën u uw documenten wilt opdelen

Waarom 4@LL2B automatisch classificeren?

Het automatisch classificeren van documenten biedt tal van voordelen voor organisaties. Ten eerste bespaart het tijd en vermindert het de werkdruk op medewerkers door handmatige sorteer- en classificatietaken over te nemen. Dit verhoogt de efficiëntie en productiviteit binnen de organisatie. Daarnaast verbetert automatische documentclassificatie de nauwkeurigheid en consistentie, doordat geavanceerde taaltechnologie menselijke fouten minimaliseren. Dit resulteert in een betere organisatie en toegankelijkheid van informatie, wat het zoeken en terugvinden van documenten aanzienlijk versnelt. Bovendien ondersteunt het naleving van regelgeving en compliance door documenten correct te labelen en te archiveren volgens de vereiste standaarden. Uiteindelijk zorgt automatisch classificeren van documenten voor een gestroomlijnde workflow, betere informatiestromen en een hogere kwaliteit van dienstverlening. Leer hier meer over autoclassificatie 

OD Search voor Webshop

Met OD-Search is het mogelijk om klanten altijd te laten vinden wat ze nodig hebben. Klanten kunnen uw assortiment bevragen alsof ze de vraag aan een alwetende medewerker stellen.

Blijf de concurrentie een stap voor en til uw website naar een hoger niveau door de service van een winkelmedewerker online aan te bieden. Verkoop meer en verhoog klanttevredeneheid

De voordelen

Verhoogde omzet

Wanneer klanten de juiste producten vinden kunnen ze deze kopen, wanneer klanten niet vinden van ze zoeken kijken ze verder bij de concurrent

Straalt professionaliteit uit

De techniek van de toekomst op uw webshop, dit geeft klanten een zeer goede indruk die afstraalt op uw imago en producten.

Verhoogde Klanttevredenheid

Is er iets zo frustrerends als iets zoeken waarvan je weet dat het er is? Wanneer klanten eindelijk kunnen stoppen met zoeken en beginnen met vinden zal dit leiden tot tevredenheid.

Verkrijg klantinzicht

Krijg gedetailleerd inzicht in wat u klanten willen door onze analyses van hun vragen. Gebruik deze kennis in uw voordeel.

Wij helpen u met de integratie en personalisatie

U kunt kiezen of u de integratie zelf uitvoert en uw eigen vormgeving ontwerpt, of dat u liever hulp wilt in dit hele proces en de technisch experts van OD-Solutions Nederland B.V inschakelt.

Waarom 4@LL2B automatisch classificeren?

Niet een wel/geen resultaat antwoord maar een geavanceerd systeem dat de vraag van de klant écht begrijpt. Onze zoekmachine verwerkt spelfouten, synoniemen en volledige vraagzinnen moeiteloos, en levert altijd precies wat uw klant bedoelt.

Dankzij de innovatieve combinatie van taaltechnologie en generatieve AI ontstaan er nieuwe mogelijkheden die zowel u als uw klanten versteld zullen doen staan. De toekomst van online winkelen begint vandaag. Omarm de voordelen van morgen, omarm OD-Search. Lees hier meer over OD-Search

Vraag een gratis Demo aan

  Gebruik AUB geen URL adres met uw bericht, anders deze wordt gezien als spam.

  Veel gestelde vragen

  De oplossing draait bij u op uw server en systeem zodat u zoveel mogelijk autonomie en zelfstandigheid heeft

  Ja, ook over privacygevoelige informatie kunt u zoeken, deze informatie komt nooit bij een derde partij te liggen en verlaat zelf nooit uw locatie.

  PERSONALISATIE

  Wij denken graag met uw mee voor een oplossing op maat